Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Happy Bella pelusról mik a...

Happy Bella pelusról mik a vélemények? Újszülött babánknak vennék majd ilyet, mert ezt tudjuk egészségpénztári kártyára.

Figyelt kérdés
4080 Ft 70 db, az jó ár?
2012. aug. 15. 12:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

[link]

Nézd csak itt találtam meg a táblázatot, hogy mire lehet használni.

És még ez fontos, itt leírják, hogy kell a számlát kérni ha nem szerződött helyen vásárolsz.

9. A számla útja

A kártyaelfogadó Szolgáltató a számlák eredeti példányát, vagy azokat elektronikus számla formájában eljuttatja a

Pénztárnak, amelyek ellenértékét a Pénztár a beérkezéstől számított 12 munkanapon belül elbírálja és kiegyenlíti.

A Pénztár csak az egészségpénztári szolgáltató által a Pénztár nevére kiállított, a számviteli törtvény előírásainak megfelelő

általános alaki kellékekkel ellátott számla, vagy elektronikus számla, de legalább a Szolgáltatási Szabályzat 6. pontjában

meghatározott tartalommal rendelkező bizonylat ellenében teljesíthet kifizetést. A vevő adatai a következők:

Aranykor Egészségpénztár (vagy Aranykor Ep.)

1133 Budapest, Váci út 76.

Kártyabirtokos neve, kártyaszáma vagy nyilvántartási száma

Érdemes nézegetni a honlapjukat, mert sok olyan infot tartalmaz amit nem mondanak el.

Azt meg csak úgy zárójelben: ha mentek 4 d-re kérdezzetek rá, hogy szerződöttek-e a pénztárral, mert akkor a vizsgálatról kapott számlát is visszautalják.

2012. aug. 15. 12:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Az 5. kérdésedre a válasz pedig, igen, pontosan ott veszed meg a pl. pelenkát ahol akarod, kérsz számlát, ahogy az előző válaszomban bemásoltam, beküldöd a postacímükre és utalják az árát.

Én a dm-ben szoktam venni, összegyüjtögetem a számlákat és 2-3 havonta küldöm be.

2012. aug. 15. 13:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Nagyon hálás vagyok!! :)) Köszönöm szépen, hogy utánanéztél!!!

Minden jót!!!! :))))

2012. aug. 15. 13:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Ugyan semmiség volt :) remélem valóban hasznosak voltak a tanácsok :)

Boldog babavárást!

2012. aug. 15. 13:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Igen, hasznosak! :)

A többieknek is köszönöm a pelenka kérdésre adott válaszokat.

2012. aug. 15. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!