Mikor lesz ebből szerinted elindulás?
Figyelt kérdés
Babám 9 hónaposan állt fel először, nem sokkal később kapaszkodva ment, most már bejárja úgy a lakást, hogy kapaszkodik bútorról bútorra. Ha megfogjuk mindkét kezét, akkor nagyon szépen megy, de ha az egyiket elengedjük azonnal megáll és kétségbe esik. Ha az asztalon talál egy játékot és megfogja az asztal széle helyett, akkor azonnal popsira huppan. Széket tolja maga előtt, úgy lépked.2012. aug. 14. 22:21
1/4 anonim válasza:
szerintem nem sokára! Mi azt csináltuk hogy a kezei alá a mellkasán keresztül raktunk törölközőt és úgy járattuk,biztonságban érezte magát és megszokta 1 hét után hogy nem kell a kezünk,amikor éreztem hogy stabilan megy mindig lazábbra fogtam a törölközőt és a végén mikor bele merült a menésbe kivettem.
2/4 anonim válasza:
Eltelt már lassan 2 hónap a kérdés feltevése óta. Mi a helyzet?
3/4 A kérdező kommentje:
Még mindig nem indult el... 2 napja ki akar jönni a babakocsiból, ha lent vagyunk sétálni és ő akarja tolni, így nagyon szépen megy, ill. ha az egyik vagy mindkét kezemet fogja úgy is.
2012. okt. 8. 13:46
4/4 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a helyzetben vagyunk lassan 1,5-2 hónapja.
Védőnő - tegnap látta - szerint hamarosan lesz belőle önállósodás...
Épp tegnap történt meg, hogy magától megállt 4 másodpercig (számoltam) egyedül.
Bocsi, de milyen cipőt hordtok? Mert nekem védőnő siesta-t ajánlott, de lehet, h supinált kéne a laza izomzata miatt.
És szintén ő mondta, h bentre is ajánlaná cipő viselését ebben az "épp-elindulós" időszakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!