Mikortól ülhet a baba autós ülésbe? (Nem hordozóra gondolok)
És melyik a jó, hol és mennyiért?
Aki mostanában vásárolt, és elégedett szívesen várnám a tapasztalatait és tanácsát. (Budapesten)
Általában az autósülések 9-25 kg-ig vagy 9-36-ig vannak
De van 15-36kg, 9-18kg ezek a főbb kategóriák.
SZia!
Most 8 hós a fiam, és már nagyon kicsi neki a hordozó (76cm volt tegnap). Egy hónapja kb stabilan ül, így vettünk neki autósülést, de olyat, ami 0-25kg-ig van. Újszülöttként nem mertem volna beletenni, de most már 8 hónapos, majdnem 8 kiló, így simán beletettük. Viszont ami pl 9 kilótól van, abba lehet, hogy még nem ültettem volna bele.
mi ezt vettük: [link]
Nagyon jó, már hosszabb úton is voltunk vele, és a babóm is szereti. Ha elalszik, hátra lehet dönteni, de ha ébren van, mindig felültetem. (nekem ez is fontos volt, hogy dönthető legyen)
Nekem már tök stabilan ül (11 hós múlt, viszont csak 8300 g :(, és már úgy utálja a hordozót. Mi is sokat autózunk azért gondoltam rá, dehát akkor még várni kell.
Köszönöm.
8 kilótól, ha tud ülni beletehetd ülésbe. akár 9-36 kilósba is. az a jó, aminek min. van töréstesztje. a gagyikat én spac. nem ajánlom, mert szarrá törik ha vki belétek megy. römer, stm, recaro, besafe, maxi cosi, ferrari...
www.oamtc.at, www.adac.de
itt is szétnézhetsz tesztügyileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!