Ki hogyan adja a tejpépet?
!=4
Én kanállal adom neki, de csak 6 hónaptól vezettem be nála. Én inkább Sinlacot adtam neki, az is nagyon egészséges. A tejpépet uzsonnára adom, vagy magában, vagy friss gyümölccsel keverve.
4 hónaposan adtam neki először délután, először 40 mili víz, 1 evőkanál pép, ez ment 3-4 napig, mert nem nagyon ment a kanalazás, kitolta a nyelvével meg ordított hintában evett, aztán az ölembe vettem, na ott már kellett neki mert ült, s szépen megette, majd utánna már 80 mili víz 2 evőkanál pép, s rá két hétre már egy egész adagot megevett.
Hippet eszik, vagy dm-est, vagy mildibé. Mindig kettőt bontok meg s felváltva adom hogy más ízt is érezzen. Nagyon finomak!
Kanállal esszük, de úgy hogy fürdés előtt adom 1 órával most már,mert szomjasak utánna, kis teát adok neki a pép után 10 percel.
Fürdés után, 100 mili tápszer vagy cici majd ringava vagy cicin elalszik reggelig.
De miután kapja a tejpépet rá 3 napra már elkezdtem neki adni délelőtt kis barackot almát s most már az a tízórai.
Most kezdjük a főzelékeket.
5 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!