Mikor kezdett el előre hátra hintázni is mennyi idővel később mászni a babátok?
Kíváncsi vagyok kinél hogy alakult! Az én kisfiam 6 hós és kb. 1- 1,5 hete hintázik előre-hátra. Néha akkorákat lendít magán, hogy orra esik szegényem! :)
Alig várom hogy megtanuljon mászni! :)
Szia! Köszi a választ!
Pont a mai nappal töltötte be a 6. hót! :) A hozzátáplálást 5 hósan kezdtük, mert nem gyarapodott a súlya (amúgy anyatejes), de sajnos nagyon lassan haladunk! A gyümölcsökből szinte semmit nem hajlandó megenni, csak az őszibarack jött be neki. Az almát egyáltalán semmilyen formában nem fogadja el, a banántól kipattogott. Tegnap vettem neki üveges gyümiket, amik nincsenek frissen (birsalma, körte ilyenek), ma azt próbálom. A főzelékeket a héten kezdtem el, de még azzal se nagyon haladunk! A krumplifőzeléket kóstolgatja éppen, ma krumplis sárgarépát kap, kíváncsi vagyok... A tejpépet fogadja még el, de sajnos ennyi! Nálatok mi a helyzet?
Az én kisfiam 4 és fél hónaposan kezdett hintázni...most 5 hónapos és még ugyanott tart,igaz elég kicsi még a hintához is :) Próbál ülni de eldől úgy 1 perc után.Nem én erőltetem ezeket a dolgokat,hanem magától csinálja(nehogy vki megszóljon)én annak örülnék,ha még feküdne és pici volna sokáig :)
A hozzátáplálást már 4 hósan elkezdtük..kedvence a sütőtök volt eddig,most pedig a gesztenyés pulyka(tényleg finom)
Szia
az én fiam is 6hó elött kezdett el "hintázni". most 7 hós múlt, már gyönyörűen ül, sokszor feláll már a járókában, viszont még nem kúszik szépen. Lehet hogy ez nálunk ki is kimarad...
Na, akkor igazából erre sincs szabály, bárhogy lehet! :) Köszönöm a válaszokat!
1. válaszolónak: Sajnos nem kaptam meg a privát leveled! :( Elküldenéd mégegyszer?
Köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!