Más babája is rosszul alszik?
Nekem a kislányom ugyanennyi idős és már teljesen átalussza az éjszakát. reggel 8kor kel, délig játszik (neha el-el bobiskol dde max fel orara) fel1-1 között megy aludni majd 3korul kell fel ha nem akkor felebresztem majd setalunk ( ha kozben elbobiskol hagyom, mert tudom h enm melyen alszik) este 6 utan mar nem engedem aludni fel 8 furdes 8 vacsi es fel 9 alvas es reggel kel csak fel.
A rendszeresseg nagyon fontos, alakitsd ki magadnak ahogy neked kenyelmes es probald alkalmazni, lehet eloszor nehezen megy de a vegen a kisfiad is ra fog allni.és inkább napközben etesd gyakrabban, lefekves előtt masfél -2 órával etesd meg majd vacsi és akkor a pocija is tele van es biztos nem az miatt fog ébredezni, hogy éhes.
De mint az elottem szóló én sem hagynam aludni napkozben.
Köszönöm mindenkinek megpróbálom.
21:19-es válaszolónak!
Anyatejes a baba?mennyiket eszik nap közben?
Hányszor?
előre is köszi a választ!
21:19es vagyok. Igen anyatejes csak. reggel 8kor adok neki enni majd fel 12 korul utana 3-4körül majd este 6-fel 7 korul az utolsó pedig a vacsi este 8kor. Szerintem mielőtt tápszert adnál neki (nem tudom mennyi ideig szopik a picurod) próbáld meg hosszabb ideig szoptatni kb. fél órát. Nálam az elején gyakran előfordult , hogy elaludt szopizás közben, de én ilyenkor vagy fölemeltem böfiztetni és akkor felébredt általában majd utána vissza raktam még vagy felébresztettem (csikiztem a lábát, nekem erre mindig felébredt). Most megmár el sem alszik.
Sok könyvet meg netten is utána olvastam és én is mindenhol azt olvastam, hogy a tápszeres babák többet kibírnak alvás nélkül, de itt a mi példánk, hogy anyatejjel is át tudja aludni az éjszakát.
még egy tipp: ha adsz neki enni pl. 6kor majd 8kor ha sokáig vagy fönt este próbáld meg még megetetni 10-11 között (szintén fél órát etesd),nem baj ha nincs ébren enni akkor is fog ha rárakod álmában.És ekkor fel sem ébred rendesen és tele lesz a pocija. és ha ez bejön és mondjuk ezután reggel 7ig(vagy neked megfelelő ideig) alszik akkor pár alkalom után próbáld elhagyni a 10es etetést. Sok sikert! Remélem beválik valamelyik tanácsom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!