Acetonos lehelet, na de mitől?
A majd arra vonatkozik, hogy 3 kor viszem, mert akkortól rendel az orvos, de köszi, hogy rögtön felelőtlen anyának vagyok titulálva...
És ha leviszem, helyben megméri a cukorszintet, és abból következtet is, vagy tovább is küld vizsgálatra? Csak mert nem szeretném, ha felületesen lenne kezelve. Van valakinek tapasztalata?
Ha semmi más tünete nincs akkor 99% hogy nem cukorbetegség.
Sok itt az okostojás. Az én lányomnak kb 2 éves koráig acetonos volt a lehellete, bármit csináltunk, és nincs semmi baja.
Majd megírom mindenféleképpen. Most beszéltem a védőnővel, szerinte nem cukor betegség, mivel akkor folyamatosan lehetne érezni nála, és más tünete pedig nincsen, szerinte csak valamilyen savasabb ételt így bont le a szervezete. Ha szerdán még fenn áll ez a "szag" akkor vigyem le az orvoshoz, addig pedig itassam.
Barátnőmet felhívtam (2 éves a lánya) náluk is volt időnként ilyen acetonos lehelet, és semmi baja a kislánynak.
Fiamnál ici-pici kora óta érzetem ezt nagyon sokáig. Most 17 hónapos - már csak ritkán érzem.
Kutya baja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!