Mi ez a nyaklánc miért van minden baba nyakában?
Hát a fogzást nem hiszem, hogy elősegíti, mert egy "kedves" kolleganőm gyermekének a nyakába is van 3 hónapos kora óta. Most ott tart a gyerek, hogy 18 hónapos és 3 foga van. Szerintem a fogzás tüneteit segít enyhíteni, persze aki hisz benne, annak a gyereknél.
De én személy szerint rosszul vagyok mikor meglátok egy pici babát nyakában ilyennel. Nem fél a szülő, hogy fennakad valamin?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
itt van róla egy kérdés tanulságos...
Valóban nem a fogzást segíti,hanem annak kellemetlen tüneteit enyhíti a babának-tehát nem dísznek van.Viszont kislányok is viselik szép számmal.
Arra kell figyelni,hogy eredeti borostyán legyen,mert sajnos sok a hamisított műanyag gagyi.
Azt cáfolnám,hogy ez spirituális hókamóka volna.Csupán a természetet használják segítségül,nem gyógyszerekkel tömik feleslegesen a gyereket.
Szerintem az a kategória mint a homeopátia. Ártani nem árthat csak használhat! Tehát akkor miért ne hordhatná?? Nekem mindkét gyerek hordja ( a 3 éves lányom és 1 éves fiam) A lányról már le lehetne venni nyilván már nem fogzik, de annyira megszerette hogy hallani se akar róla hogy levegye.
Mi is kaptunk rá már megjegyzést hogy 1. minek van nyaklánc a nyakában 2. mire jó ez 3. kislány hogy nyakláncot hord? 4. miért ilyen csúnya nyaklánc...
Hát, nekem se tetszik de nem is a szépség miatt hordjuk.:)
Megoszlanak a vélemények erről is mint annyi másról. A hozzátáplálástól kezdve a tápszeren bébiételen együttalváson át a hordozásig mindenről.
jaj és azt hozzátenném, soha egyszer se piszkálta egyik gyerekem se, nem rángatta, nem rágcsálta (nem is ér addig) és egyszer se kapcsolódott ki egyiküké se.
2 lányom van, egyiknél sem voltak gondok a fogzással. Sőt, sokszor már csak akkor vettem észre, hogy új fog van, amikor koccant a kanálon, vagy megszámoltam. Ha a nyakukba tettem volna a borostyánláncot, biztos azt hittem volna, hogy amiatt, pedig csak szerencsés típusúak. Viszont sok olyan gyereket ismerek, akinek évekig volt a nyakában, és mégis minden baja volt szegénynek.
Szerintem ez nagyban alkati kérdés. nem válik be mindenkinél, van akinek meg szüksége sincs rá.
Igen, erre a nyakláncra gondoltam, köszönöm a linket az elsőnek!
Szóval fogzásra jó? Ezek szerint nem csak dísz, hanem van valami funkciója is. De ha dísznek teszik a babák nyakában engem az sem zavar, csak feltűnt, hogy ugyanazt a nyakláncot látom a babákon.
Az én kisfiam 12 hónapos és 12 foga van, valamelyikkel volt gondunk, valamelyik észrevétlenül kibújt. Szerintem én már nem veszek neki ilyen nyakláncot, mert már elég nagy és biztos piszkálná.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!