Homeopátiás szerekből lehet többfélét egyszerre alkalmazni? Ekcémájára kap napi 2*5 Natrium Muriaticumot, adnék neki Chamomillát is, mert nagyon kínozza a szemfoga. Lehet vajon a kettőt együtt?
Mielőtt egy "segítőkész" olvasó javasolná, hogy kérdezzem meg az orvost, nyilván az is megtörtént, de sajna telefonon nem lehet a dokinőt elérni, e-mailben szoktunk értekezni, úgy, hogy én megírom, történt-e változás, ő pedig olyan 1 hónap múlva reagál rá.
Szóval ezért érdekelne,hátha járt valaki hasonló cipőben.
Sia. Ha homeopátiás segítségre van szükséged,hívd a 70/376-06-06 -os számot.
Én úgy emlékszem 3félét lehet párhuzamosan alkalmazni. Chamomillából a 15ös higításút akár félóránként is adhatod. Legjobb nagyobb adagot elkészíteni és kiskanállal adni amikor kell. Minden nap frissen kell elkészíteni. Viburcol kúpot nem használtok? Az is jó.
Köszi a válaszokat és főleg a számot!
Vibrocult még nem próbáltam, de lehet megpróbáljuk, mert nagyon szenved a kicsikém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!