BabaSzemész vizsgálaton volt valaki, érdemes elmenni?
Ezen konkrétan nem voltunk, de a kisfiamat 20 hónaposan elvittem szemészetre. Jól tettem, hisz kiderült, hogy vannak problémák a szemével, igaz olyanok, amivel csak 3 éves korában lehet majd érdemben foglalkozni.
De mivel apa is szemüveges (volt, megműttette a szemét most a nyáron), fontosnak tartottam a vizsgálatot. Örülök, hogy elmentünk, mivel a kisfiunk is örökölte a problémát.
Egyébként 2 éves korig van egy kötelező szemvizsgálat, amiről a háziorvosok előszeretettel hallgatnak. Én szóltam a miénknek is, hogy szeretném elvinni a fiamat.
Nem néztem, de gondolom, hogy amit linkeltél pénzbe kerül. Ha megengedhetitek magatoknak és esetleg van a családban szemüveges, akkor mindenképpen vidd el, szerintem.
Első vagyok! Mi sima szemvizsgálatra vittük a Rókusba a fiamat és egyáltalán nem kínozták! Egy nagyon kedves doktornéni volt egy tündéri asszisztenssel. Egy hangja nem volt a fiamnak a vizsgálat alatt. Pedig ha csak meglátja a háziorvosunkat üvölt, pedig Ő sem bántotta soha!
Hozzá sem nyúltak a vizsgálat alatt, annyi volt a kisfiam feladata, hogy az orvosra nézzen. Ő pedig különböző szerkezetekkel világított a szemébe (nem zavaróan). Szóval messziről vizsgálta. Pedig én is nagyon féltem, hogy majd le kell fogni, vagy ilyesmi. DE semmilyen rossz élményünk nem volt, szerencsére!
Kedves Második! Nekem is ezt mondta a gyerekorvos, de szerencsére nem így lett! :) Lehet, hogy egy gyerekorvoshoz járunk!? :)))
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!