Humana baby fitt ujszülöttkori tápszer az gyógytápszer?
Mert az van ráirva de nincs a babámnak semmi baja miért irta ezt a doki?
Mert én azt hittem rendes tápi?!!!
Kinek eszik ilyet a babája és mi a véleménye róla!!
Mert a kisfiam most 4 éves , neki még meg tudtuk venni a Milupa tápszert de most áá!!
Köszönöm előre is a válaszokat!!
Ez egy sűrűbb tápszer, a refluxos babáknak vagy akik sokat buknak, szoktál kiírni, de mivel olcsó, ezért a nem csak refluxos babáknak vagy sokat bukó babáknak írják ki.
Az én fiamnak 3 hónaposan indult be a nyáltermelődése, mint a fogzás előzménye és nálunk tanácsadásra mindig ebéd után kell vinni a babát és a doktor nőnk pörgette-forgatta a kisfiamat, meg ugye nyomkodta a hasát és egy pici tápszer visszajött neki. Erre kitalálta az orvosunk, hogy ez a gyerek bukik és valószínűleg refluxos, ezért kiírta ezt a tápszert. Amúgy hozzáteszem 5 és fél hónaposan tényleg kibújtak a fiam első fogai, tehát ezért folyt úgy a nyála, vissza pedig ezt az egy alkalmat leszámítva sosem jött tápszer, de hát végül is a doktor nőnk volt vele egész nap. Na mindegy, a lényeg, hogy a fiam imádta és tényleg olcsó is volt.
Ennyi, hogy sűrűbb, viszont 3 éves korig lehet felíratni, és tényleg olcsó.
Szóval örülj neki :D
Mi azért kapjuk, mert az egy volt, amit hajlandó volt meginni, de mi sem vagyunk reflusosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!