Autósülés kérdés-megint?
Figyelt kérdés
Megvan az elképzelésünk: 0-36 kg, dönthető, max. 20 ezer. Vagy 15-36- ig, de dönthető.
Tudtok ilyen üléseket írni?
Köszi előre is!
2012. aug. 8. 19:40
1/5 anonim válasza:
0-36-os ülés nincs.
Amik vannak:
0-13, ez a hordozó
0-18, ez újszülött kortól használható kb. 4 éves korig
9-18, ez jön a hordozó után, kb., 1 évtől 4 évig
15-36, ez 4 éves kortól van, amikor már az autó saját 3pontos öve van a gyereknél
van még:
9-25: elég nagy az átfedés
9-36: nagyon nagy az átfedés, én nem ajánlok ilyen ülést.
Tehát akkor nektek 15-36 kg-os ülés kell?
2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi, ez a 9-36 meg a 15-36 érdekelne, de nagyon jó lenne, ha dönthető is lenne.
2012. aug. 8. 19:48
3/5 anonim válasza:
Ja.
Hát, 9-36-ban én a Cybex-et ajánlanám, de az drágább,azt hiszem, sőt amelyik 20 alatt van, egyiket sem mondanám jó szívvel.
Szerintem a 15-36-os ülések nem dönthetőek, max. döntőékkel, én csak a cybexet tudom biztosra:
Sajnos nem jó nektek árban.
4/5 anonim válasza:
9-36 Cybex Isis vagy Pallas. Nagyon jók, a legjobban szerepeltek a teszteken. A pajzs kicsit ijesztő, de a Lányom kezdettől fogva imádja. Most jártuk meg Lengyelországot vele, egy nyikk nem volt az autósülésben, pedig a hordozóban utált utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!