Tapasztalatok szemmel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 hós.Amikor pici volt sokat bandzsított(nem emiatt,de látta 2 szemész is,minden okés volt a szemeivel),aztán szépen megszűnt a kancsisága.De nagy ritkán még most is elcsúszkálnak a szemecskéi.Úgy olvastam,hogy kb 10 hós koráig nem gond.Tapasztalatok?2009. júl. 20. 15:42
1/3 anonim válasza:
Szia!
Én pont a múlt héten vittem el a kisfiamat szemészhez,mert úgy láttam,hogy kancsalít egy kicsit.
Azt mondta,hogy ezt még kinőheti,mert ilyen kis korban még vastag az orrnyergük és az orr és a szem között ott van az a kis redő,ami bezavar nekik.
Ha 3 éves koráig így marad,akkor kell visszamennünk.
az én kisfiam 8 hónapos
2/3 anonim válasza:
Én is elvittem hat hósan, mert nekem is volt kancsalságom ami ráadásul örökletes. nekem is azt mondta a doki, hogy a redő miatt látom kancsalnak. 3 éves koráig sajna nem biztos, hogy nem alakul ki nála kancsalság. Egy éves korában újra viszem addig meg nem aggódok. ha meg mégis beteg akkor meg jöhet valami divatos szemüveg...
3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. júl. 21. 07:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!