Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalatok szemmel kapcsola...

Tapasztalatok szemmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3,5 hós.Amikor pici volt sokat bandzsított(nem emiatt,de látta 2 szemész is,minden okés volt a szemeivel),aztán szépen megszűnt a kancsisága.De nagy ritkán még most is elcsúszkálnak a szemecskéi.Úgy olvastam,hogy kb 10 hós koráig nem gond.Tapasztalatok?
2009. júl. 20. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont a múlt héten vittem el a kisfiamat szemészhez,mert úgy láttam,hogy kancsalít egy kicsit.

Azt mondta,hogy ezt még kinőheti,mert ilyen kis korban még vastag az orrnyergük és az orr és a szem között ott van az a kis redő,ami bezavar nekik.

Ha 3 éves koráig így marad,akkor kell visszamennünk.

az én kisfiam 8 hónapos

2009. júl. 20. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is elvittem hat hósan, mert nekem is volt kancsalságom ami ráadásul örökletes. nekem is azt mondta a doki, hogy a redő miatt látom kancsalnak. 3 éves koráig sajna nem biztos, hogy nem alakul ki nála kancsalság. Egy éves korában újra viszem addig meg nem aggódok. ha meg mégis beteg akkor meg jöhet valami divatos szemüveg...
2009. júl. 20. 17:01
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi!
2009. júl. 21. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!