Elrakhatom a hütőbe a saját készitésü babakaját? Répa, krumpli - többet főztem, sajnálom eldobni
Figyelt kérdés
milyen főzeléket evett ma 7 hós babátok? ötleteket szeretnék - almát, banánt, krumplit, répát, rizset evett már. mit adhatnék még? paradicsomot ?2009. júl. 20. 15:12
1/8 anonim válasza:
sütőtök,cékla,brokkoli is mehet már.az enyém ma sötötököt evett csirkehussal.6 hós múlt.
2/8 anonim válasza:
szia, én úgy szoktam csinálni, hogy anno vettem egy olyan tojástartót, ami zárt (szval,alja és teteje is van) ebbe tettem bele adagokat, és lefagyasztottam. aztán mikor nem volt kedvem főzni, vagy hirtelen kellett valami kis kajcsi, akkor elővettem , megmelegítettem, és ő meg megette.
csak mindíg címkézd fel mikor tetted be a mélyhűtöbe, és használd fel pár hónapon belül.
3/8 anonim válasza:
Bocsi az OFF-ért, csak egy kérdés: szóval akkor mélyhűtőbe mehet a frissen főtt kaja? Nem is gondoltam erre, tiszta hülye vagyok, csak dobálom el a kaját. Megkóstolta már valaki a fagyasztóból kivettet? Nincs más/rossz íze?
4/8 anonim válasza:
Krumplit v.amiben van krumpli,ne fagyasszatok,az borzalmas.Sima zölséges kaját mondjuk hússal azt simán lehet.
5/8 anonim válasza:
Őszbarackot,körte,meggyet,gesztenyét,zöldborsó(héj nélkül),csirkeŰ(pulyka)hús.Paradicsomról megoszlanak a vélemények,én a Kecskemétinek a paradicsomlevét használom már régóta.Én ilyen korában már adtam tojás nélküli tésztát(durum) mert nincs ételallergiás a családbam.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! csak másnapig tenném el, nem fagyasztanám - azt is lehet?végül is a babakonzerv, ek is 2 napig fogyaszthatóak - vagy abban van tartósitószer?
2009. júl. 20. 16:37
7/8 anonim válasza:
Nyugodtan beteheted semmi baja ne lesz.Én pl.krumplit és tésztát ha főzök magunknak,2 napit beteszek a hűtőbe.Semmi baja a lányomnak.
8/8 anonim válasza:
Nyugodtan elvvan a hűtőben másnapig! Én jégkockatartóban fagyasztottam le a kajákat turmixolva aztán mikor megfagyott akkor átöntöttem egy zacsiba és mindig annyit vettem ki amennyi éppen kellett.sütőtök, cékla, zeller, cékla, cukkini, brokkoli, sóska, spenót kukorica, borsó, alma, meggy, (most több nem jut eszembe) és ezek esetleges keverékei nagyon jól bírják a fagyasztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!