Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vajon betegségre utalnak a jelek?

Vajon betegségre utalnak a jelek?

Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos. 2 hete édeskés szaga van a pisis pelusnak. Pár napja viszont állandóan fekszik. Alszik este 8tól reggel 10ig. Ma is 10kor kelt evett,és utána lefeküdt a járólapra aludni. Most raktam le aludni. Ha nem alszik akkor folyamatosan lefekszik mindenhová pihenni. Pl szőnyeg,járólap,szék. Az étvágya nagyon jó. Orvoshoz délután tudom vinni akkor rendel. Ti elvinnétek? Mi baja lehet?
2012. aug. 8. 10:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Doki mindenképp.Valószínűleg be fog valahova utalni vizelet mintával.Nem jó ha szaga van a pisinek.Vércukra rendben van?
2012. aug. 8. 11:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen vinném. Nem tudom mi baja lehet, de ezt az orvos jobban tudja.
2012. aug. 8. 11:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vigyél pelusmintát is.
2012. aug. 8. 11:15
 4/5 anonim ***** válasza:
2012. aug. 8. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyértelműen doki. Nem is gondolkodnék egy percet sem, az aluszékonyság sok mindennek lehet az első, kezdeti jele. Mivel jó az étvágy én elsőkörben cukorra gyanakodnék,de nem vagyok orvos, nem diagnosztizálok. Vidd orvoshoz, és írd meg, hogy mit mondott!

Szorítok, hogy semmi ne legyen.

2012. aug. 8. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!