Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretnék reális képet kapni...

Szeretnék reális képet kapni a babám mozgásfejlődésbeli tempójával kapcsolatosan!?

Figyelt kérdés

Egy olyan társasággal vagyok kapcsolatban, ahol a babáink közel egyidősek. Az a helyzet, hogy az ottani babák 90%-a már bőven leelőzte az én babámat mozgásfejlődésben, így úgy érzem az enyém nagyon le van maradva korához képest.

De érdekelne, hogy tényleg le van maradva, vagy csak azok a babák fejlődnek rohamtempóban.

Kicsim 7 hónapos. Összesen annyit tud, hogy kinyomja magát hason nyújtott kézzel elég magasra, hátról egy pillanat alatt hasra fordul, de vissza csak ritkán és nehezen sikerül neki.

Nem kúszik, nem mászik, nem ül...stb hogy ne is soroljam.

Nem kövér, bár jó súlyban van az tény.Kb 8,5 kiló, de nagyon hosszú is (80cm).

Le van maradva?

2012. aug. 8. 10:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bocsi, ne vedd a lelkedre, csak kérdeztem. (a sorrendet azért gondoltam, mert azt írtad, ült és mászott).
2012. aug. 8. 15:39
 12/15 A kérdező kommentje:

Ami miatt igazából aggódok az nem is konkrétan a lemaradás máskohoz/korához képest, hanem az hogy én úgy látom,hoyg ő haladna tovább, és már rég nem itt tartana, csak valami miatt nem megy neki.

Feszes az izomzata vagy ilyesmi...

6 hós kontrolon nem ítélte problémásnak sem a doki sem az orvos, igaz, nem is vizsgálták meg izomról izomra...

2012. aug. 8. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:

11-es semmi gond :)

Kérdező lehet, h kicsit lusta a babád, de még ezt sem mondhatjuk, mert nincs lemaradva. Ha aggódsz, vidd el neurológiára. Mi a különbség az orvos és a doki között? :D

2012. aug. 8. 16:04
 14/15 A kérdező kommentje:
:-))))))))) Akartam mondani védőnő és doki.
2012. aug. 12. 02:58
 15/15 anonim ***** válasza:
56%

5. vagyok megint.

Amit írtam, hogy izomtónus elváltozás=feszesség vagy lazaság

Miért nem viszed el már gyógytornászhoz? Már lassan eltelt egy hét és még mindig itt írsz, ahelyett, hogy cselekednél! Bocsánat, hogy kemény voltam!

2012. aug. 12. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!