Anmar Hilux vagy Espiro Vector Air 4 babakocsit vegyek? Mindkettő lengyel (úgy tudom), árban nagyjából egyformák (akciósan).
Ilyen Espironk van. Én nagyon szeretem. Könnyű, kényelmes tolni, jól irányítható és a kocsi súlya is könnyű. Teljesen szétszedhető, minden részét tudod mosni. Egyedül ami hátránya, hogy nehéz a kosarába bepakolni. Ettől függetlenül újra ilyet vennék.
De konkrétan mi érdekelne?
Nekünk Anmar Hilux. Nagyon szeretem, viszont mostanában a fék befog magától a legváratlanabb pillanatokban :( (kilazult)
17 hónapja nyúzzuk :) Szerintem ez is fontos, hogy ki mennyi ideje használja.
Szia az elöző vagyok !
Én már a második gyermekemnél használom az Espiro Vectort igaz elöszőr még egy régebbit használtam , de amikor felmerült a második baba nem is volt kérdés h milyet vegyek , hisz ez egy szuper babakocsi , minden megvan benne amit csak szeretnél , jól tud benne aludni , nagyon jók a kerekei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!