Ajánlanál másfél évesnek csőrös/itatópoharat? Amiből tényleg nem folyik ill. nem puha szilikocsőre van, amiből ki tudják nyomni a folyadékot!
A "másfél évesnek már nem használok ilyet" típusú válaszokból köszi, de nem kérek! Az enyémek is tudnak pohárból inni, igaz csak segítséggel, pont ezért használunk még csőröst is, hogy akkor igyanak, amikor akarnak. Ill. ha úton vagyunk, se jelentsen gondot az ivás.
Jelenleg Nuk puha csőrű van,az a Micimackós meg mickey egeres, de a padlóra, ülésre nyomják a csőrt,mert úgy ki tudják belőle folyatni, ez a játék. Meg különben is, ezt is másfél éves korig ajánlják.
Kislányom 1 éve kora óta használja, és imádja. Olyan, mint a pohár, rendesen jön ha szívja, de nem csöpög!!!
- nekünk ilyen volt,ez sem folyik,és puha a gumi is,így könnyen tudja szívni.
Nekem mondjuk mindenből Aventos dolgom van(mellszívó, cumi, sterilizáló),nagyon megbízható márka.
Köszi mindenkinek!
Én is pont ezeket nézegettem, így legalább kaptam véleményt róluk! Nekünk eddig szinte minden Tommee Tippee volt, kivéve a fent említett nuk itatót. Nagyon szeretem a TT.-t, az Avent is szimpatikus, de igazából elég sokszor hallottam,hogy folyik az itatóiból a folyadék. Kedves utolsó válaszoló, mit kell tenni, hogy ne folyjanak? Vagy nincs rá vmi praktikus ötlet?
Nekem az avent folyt..
Vettem 1 tommy tippeet és nagyon jó tényleg csöpögés mentes hiába dobálja a fiam...
Most pont ilyenünk van.Majd megkeresem a csőrt is hozzá,de most sír a kisfiam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!