Minden nap friss bébiételt csináltok? Vagy egyik nap megcsináljátok és azt eszi még 2 napig? Vagy a fagyóból veszitek ki?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy csináljam. Főleg úgy, hogy nincs még letisztult napirendünk. Intervallumok vannak nálunk. 7 hónapos és a tízórai 9-11 közé, amíg az ebéd 11-13 közé esik valahová. Ezért gondoltam, hogy előre elkészített lenne. Ha előtte 2 órával csinálom, az se állhat itt kint.2012. aug. 7. 09:39
1/4 anonim válasza:
Én egyenlőre frissen csinalom,bar tegnaprol maradt ,ugyhogy ma azt kapja:) 6 honapos.Max fozok meg hozza ha nem eleg:)
2/4 anonim válasza:
Én két napig tárolom sima hűtőben is! Ha nem eszi meg, akkor utána már kidobom!
3/4 anonim válasza:
Két napi adagot készítek, és a másik felét másnap eszi meg. Tovább nem merem eltenni, pláne így nyáron. De a fagyasztás sem rossz ötlet, nekem nincs elég helyem már a mélyhűtőben.
4/4 anonim válasza:
Mindig úgy főztem neki, hogy másnapra is legyen. Hűtőbe tettem, fagyasztani sosem fagyasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!