Nektek mikortól aludt el önállóan a babátok/gyereketek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 6. 22:17
11/12 anonim válasza:
10. vagyok
Azt lehagytam, hogy olyan szinten nem igényelnek senkit az alváshoz, hogy pl. a kicsi rendesen rám szól, hogy ne simizzem tovább a hátát :) A délutáni alvás mostanában a hálóban történik, mert ott hűvösebb van és olyankor mellé fekszem a nagy ágyban. Próbáltam simogatni a hátát, de 1 perc után szólt, hogy hagyjam abba és 5 perc múlva már aludt is :))))
12/12 anonim válasza:
1 napos korától. Sosem gondoltam, hogy ölbe kéne venni az alváshoz, és nem is igényelte. Ha álmos, alszik. Most fél éves, este szopizik egy utolsót, de nem alszik el a cicin, szépen le rakom a kiságyba, és pár perc múlva alszik is. Próbáltam az elején a ringatást naivan, de sosem aludt el. Ha az ölemben van, akkor kötelességének érzi, hogy engem szórakoztasson, vagy nem tudom, de még egyszer sem aludt el. Imád a kiságyban lenni, ott mindig önállóan elalszik. Remélem a kistesó is ilyen lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!