Mennyit kellene híznia egy 3 hónapos kislánynak hetente, tápszeres? Bővebben lent.
Szia!
Igaz az én lányom anyatejes de minden baba más.Nem nem kevés szerintem hetente.Sőt, én nem nevezném rossznak.Ne méregesd ,csak a saját idegeid készíted ki miatta (persze ha kell akkor az más. Lányom is bukós volt iszonyúan aggódtam is miatt, de beszéltem a dokimmal és a védőnőmmel is, akik megnyugtattak.Tedd te is ezt.A mozgásfejlődés meg megint nagyon eltér a babáknál.Nem minden baba nyúl a tárgyakért.Mindent meg fog csinálni akkor mikor itt az ideje.csak figyelgesd.Hidd el nem lesz gond.Csak ne stresszelj feleslegesen.A mérleget meg felejtsd el szerintem.
Szia:)
Teljesen jó súlyban van a babád, ne aggódj. Az én lánykám 4,5 hónapos és napi 4x150ml tápszert eszik. Ha többször próbálkozok összeszorítja a száját. Persze elkezdtem már a hozzátáplálást.
Nagyon ügyes a babád, hogy már átfordul:) Örülj neki:) Az én lányom még csak próbálgatja.
Nem baj ha nem nyúl semmiért. 3-3,5 hónaposan kezdenek tárgyakért nyúlni. (lányom 2,5 hónaposan kezdte...ez a ritkábbik)
Remélem tudtam segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!