Fix kerekű jogger babakocsiról mi a vélemény? Könnyű tolni? Kanyarodás nagyon nehéz vele? Hogy kell?
Úgy tudsz vele kanyarodni, hogy hátra kell billenteni a kocsit, vagyis hogy az első kereke a levegőben legyen, és úgy tudod fordítani. Jobb a bolygó kerekű, mert az arra kanyarodik amerre irányítod.
A fix kerekest nem szerettem, míg pici volt a baba könnyű volt tolni, de ahog nőtt, egyre nehezebb volt vele fordúlni.
Nem vennék mégegyszer olyat ami nem bolygósítható kerekű, nem
ajánlom!
Nem jó a fix kerekes!! Én már az 1-másfél éves lányom alatt majd megszakadtam, mert úgy van ahogy az előző írja hogy emlegettni vagy döntögetni kell. Totál szétment a csuklóm, fájt mint a fene.
Még egyszer nem veszek fix kerekű kocsit az tuti.
Köszi!
Mindenképp nagy kerekűt szeretnék,mert a hóban is kell,és elég rossz az út errefelé.Viszont nagy kerekűben bolygós alig akad sajnos.Sajnos újat sem tudunk venni,mert nem tehetjük meg,de szeretnénk egy igazán jót kifogni!
peg perego gt 3??? na az PONT marha drága használtan is...(2.vagyok)
Urban detour jogger most is van fent a teszen az bolygós nagykerekű jogger.
Vagy quinny freestyle-nak is van a comfort változata aminek bolygós elöl.
Vagy a babywalz.
5 ös vagyok...igen az kétségtelen hogy jó kocsi. Ez nem is kérdés.
De a kérdező írta reméli sikerül jó áron kifognia egyet ebből feltételeztem hogy a jó ár nem 50-60 ezer ft-ot jelent számára. De lehet hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!