Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fix kerekű jogger babakocsiról...

Fix kerekű jogger babakocsiról mi a vélemény? Könnyű tolni? Kanyarodás nagyon nehéz vele? Hogy kell?

Figyelt kérdés
Ha olyan ír akinek ilyen van,kérlek írjátok oda!Köszi!
2012. aug. 6. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Úgy tudsz vele kanyarodni, hogy hátra kell billenteni a kocsit, vagyis hogy az első kereke a levegőben legyen, és úgy tudod fordítani. Jobb a bolygó kerekű, mert az arra kanyarodik amerre irányítod.

A fix kerekest nem szerettem, míg pici volt a baba könnyű volt tolni, de ahog nőtt, egyre nehezebb volt vele fordúlni.

Nem vennék mégegyszer olyat ami nem bolygósítható kerekű, nem

ajánlom!

2012. aug. 6. 12:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem jó a fix kerekes!! Én már az 1-másfél éves lányom alatt majd megszakadtam, mert úgy van ahogy az előző írja hogy emlegettni vagy döntögetni kell. Totál szétment a csuklóm, fájt mint a fene.

Még egyszer nem veszek fix kerekű kocsit az tuti.

2012. aug. 6. 12:43
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Mindenképp nagy kerekűt szeretnék,mert a hóban is kell,és elég rossz az út errefelé.Viszont nagy kerekűben bolygós alig akad sajnos.Sajnos újat sem tudunk venni,mert nem tehetjük meg,de szeretnénk egy igazán jót kifogni!

2012. aug. 6. 13:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Peg perego gt3 - használtan is jókat lehet kifogni. Ez fixálható is - na úgy tényleg jóval nehezebb tolni - ezt így csak nagyon rossz terepen használom.
2012. aug. 6. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:

peg perego gt 3??? na az PONT marha drága használtan is...(2.vagyok)

Urban detour jogger most is van fent a teszen az bolygós nagykerekű jogger.

Vagy quinny freestyle-nak is van a comfort változata aminek bolygós elöl.

Vagy a babywalz.

2012. aug. 6. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért ajánlottam, mert az eredeti ár feléért-harmadáért lehet jó pp gt3-at kifogni és tényleg nagyon jó - és nem vagyunk tisztában (és nem is kell) a kérdező anyagi lehetőségeivel. Viszont billenthető a kupolája, így nem kell napernyővel kínlódni, a lábzsákjával nagyon jól téliesíthető (így erre sem kell pluszban költeni), én már kétszer mostam a huzatát, de olyan mintha új lenne és a kilencvenpárcentis gyerkőcöm még mindig úgy alszik benne, hogy sehol nem lóg le.
2012. aug. 6. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:

5 ös vagyok...igen az kétségtelen hogy jó kocsi. Ez nem is kérdés.

De a kérdező írta reméli sikerül jó áron kifognia egyet ebből feltételeztem hogy a jó ár nem 50-60 ezer ft-ot jelent számára. De lehet hogy tévedek.

2012. aug. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!