Valaki próbálta a Colief cseppet hasfájásra? Bevált?
Igen, sógornőmék, ártani biztos nem árt, de én személy szerint nem hiszek ebben a hasfájós történetben.
Annyi, hogy amikor kellett, akkor épp hiány volt belőle, esetleg készülj arra, hogy nem lesz rögtön a patikában, csak rendelésre.
38/f
Nem! És ráadásul nagyon drága és körülményes a beadása is. Lefejt tejbe kell cseppenteni és várni mielőtt odaadod. Ha éjjel is eszik a babád elég húzós fejegetni...
Én megbántam hogy ennyit ráköltöttem.
Ezt ugyan nem próbáltuk, de több hasfájás elleni szert kipróbáltunk, mert 1 hónapig este 6-7-től egész éjjel torkaszakadtából sírt az újszülött kislányunk.
Már tényleg nem tudtuk mitévők legyünk, a gyermekorvos és a védőnő azt mondta, hogy csak az a baj, hogy összekeveri a nappalt az éjszakával. (Nappal pihente ki az éjjeli fentlét fáradalmait..)
Hát nem az volt, mert kipróbáltuk a Gastrotuss baby szirupot, (ez is nagyon drága, nem is adjuk minden evés után, csak késő délutántól reggelig, így is elfogy egy hónapban 2-3 dobozzal) és láss csodát, azóta alszik, mint a kisangyal, csak egyszer kel fel enni, megszűntek a keserves sírások, szóval valószínű a nyelőcsövét kimarta a visszafolyó tejci és az fájt neki, de nem kicsit!
Pedig nem is bukott túl sokat, senki nem gondolt erre!
Amúgy ebben a szirupban hasfájás ellen is van hatóanyag, ugyanaz, mint az Infacolban, de az önmagában nekünk sem használt.
Ha a Biogaia sem vált be nektek sem, akkor lehet rá esély, hogy nálatok is hasonló a gond, egy próbát megér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!