Profi Teszveszes anyukák! Ez most, hogy is van?
Figyelt kérdés
Nos! Én idáig csak vásároltam a teszveszen,lassan 2 éve regiztem.
Tavaly megváltoztattam a telefnszámomat,és a teszveszen is módosítottam. kaptam is egy sms-t,hogy gépeljem be az xy stb kódomat,hogy újra ellenörzött vásárló legyek.Ez ok.
Most is változott a telefonszámom. Ma. A teszveszen módosítottam ismét, 3 helyen is. De még mindig azt írja ki,hogy : nem ellenőrzött vásárló. És nem is kaptam smst.
Mit csinálok rosszul?
Hova írjak,vagy mit tegyek,hogy ellenőrzött vásárló legyek megint????
Bocsi,hogy ide łrtam,de itt sokan vagyunk!:)
Köszönöm előre is.
2012. aug. 3. 13:39
1/2 anonim válasza:
24 órán belül jó lesz. Jóvá kell hagyniuk ugyanúgy mint amikor saját oldalt készítesz
2/2 anonim válasza:
Szia,
Én pont ugyan így jártam tavaly nyáron, küldtem mailt abban küldték el a kódot és így sikerült változtatnom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!