Miért sírhat üvöltve éjjelenként 14hónapos lányom?
Nekünk 3 szor fordult elő de nem pár percig rohangált fel alá hanem egy óráig mi meg sokkban figyeltük mi lesz vele..
Ez a 16.hónapban volt nálunk..azóta hál'Istennek nincs csak annyi hogy elalvás után másfél órával ott kell lenni mellette mert megébred és ez történik ha nem vagyunk ott..
Nem tudom mi ez amugy..nem isnagyon keresgéltem..gyerekdoki annyit mondott majd elmulik..
Érdemben nem tudok segíteni, de kiváncsi vagyok mi lehet vele.
Ébren van ilyenkor? Mindig egyazon időben ébred fel?
Meg nem fordult volna szellemes dolog a fejemben, nem hiszek ilyenekben. Hiszek inkább abban, hogy valami zajlik a kislányodban. Van a mostanában divatos szeparációs szorongás. Talán az lehet.
Nem emlékszem..orvostól kérdezted mi lehet? Nekem 13 hónapos a fiam, és ez egyzser fordult elő amit Te leírtál, azért kezdtem el figyelni a kérdésedet, hátha valaki okosabb, és tud valami tutit írni. Nekem még azt is csinálja mostanában, hogy felül az ágyában és keservesen sír, de én meg tudom nyugtatni, nem feszíti magát, kiveszem az ágyból, megitatom, magamhoz szorítom, néha gagyarászik, néha rögtön vissza is alszik.
Bocsi az offért,de az én lányom is ezt csinálja.most 14hós.már pár hete tart,de ez a hét katasztrófa!!!Nálatok jobb lett azóta a helyzet??
Az én lányom 2óránként felsír és fél 3kor fel akar kelni.Egyik nap fel is kelt és nem aludt vissza hajnali 5ig.És nem akart megmaradni a kiságyában,ha betettük ordított.,ha kivettük boldogan eljátszott/volna..
Ma éjjel szinte ugyanez volt,csak most fél óra alatt vissza tudtam altatni.
Ja,és hiába megy oda a férjem nyugtatni..nem használ.csak én vagyok jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!