Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Külföldre milyen gyógyszereket...

Külföldre milyen gyógyszereket vigyek? és mennyit?

Figyelt kérdés

5 hónapos babámmal 2 hónapra külföldre utazunk,gyógyszereket itthonról szeretnék vinni, szerintetek milyenekre és mennyire lesz szükségem?

gondolom már a fogzás is beindul akkorra...

köszönöm a válaszaitokat:)

2012. aug. 3. 09:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Lázcsillapító kúp mexalen

orrszívó

Nasivin Orrcsepp

Dedalonetta hányás elleni kúp

smecta hasfogó

Fluimucil köptető

Fenistil gép és csepp

Ez az úti patikánk

2012. aug. 3. 09:14
 2/8 Kiki01 ***** válasza:
Az enyém is 5 hónapos, mi meg Angliába költözünk. Én lázcsillapító kúpot viszek, chamomillás homeós bogyót fogzásra, a D és K vitamint, íratok a dokival egy csomó popsikenőcsöt meg fürcsikrémet, meg meningoccus vakcinát mert az emlékeztetőt már ott adatom be, aztán nekem ennyi, ha itthon nem hány és nincs hasmenése akkor sztem ott sem fog, mert a hozzátáplálást eleve ott fogom elkezdeni, gondolom nektek is ez a helyzet. Neked inkább majd akkor kell vigyázni eleinte a kajákkal ha hazajöttök.
2012. aug. 3. 09:23
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. aug. 3. 09:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Mi németbe költözünk,kéthavonta haza....bocsi, de te hogy kezded a hozzátáplálást,mert tanácstalan vagyok, hogy üveges lesz jobb vagy majd a "friss" gyümölcs,mert a hegyekbe megyünk és ott nem tudom mi terem frissen....
2012. aug. 3. 09:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Én Calcimuscot is vinnék.
2012. aug. 3. 09:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nemetorszagba koltoztok,es lesz kintmaradasi engedelyetek akkor a gyermekek gyogyszerellatasa ingyenes.
2012. aug. 3. 09:35
 7/8 Kiki01 ***** válasza:

Nyugodtan vegyél neki bolti gyümit, jobb megoldás nagyon nincs. Mondjuk sárgarépa, tökfélék és alma azért ott is terem frissen, de a boltiakból meg nagyobb a választék és jobb minőségűek mint amit az utóbbi időben itthon lehet kapni. Úgyhogy én a friss mellett vagyok, ha csak nem találsz ott kint valami bio bébiételt. A németeknél azért jobban adnak erre mint itthon.

Én ott az esős angliában még az is lehet hogy avokádót adok neki először, majd meglátom hogy milyen a felhozatal.

2012. aug. 3. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok, a hasfogót, hányás elleni kúpot azért írtam, mert a gyerekek sajnos közösségben elkapják a hányás hasmenéssel járó vírust, nem az ételre és a vízre gondoltam hogy attól kapná el!
2012. aug. 4. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!