3 nagy kerekű vagy 4 kicsi?
A kérdésem babakocsira vonatkozik. Nem találok sehol olyan babakocsit aminek a hátsó 2 kereke nagy és 4 kerekű. Szóval amit találtam :
3 kerekű nagy kerekekkel
4 kerekű kis kerekekkel
Melyiket vàlasztanád?
Angliában élek, itt még a játék babakocsiba is képesek beletenni a gyereket :). Www.ebay.co.uk. Itt keresek főleg :)
A 4, de kis kerekű jobb a nagyvárosban, ahol szűkebb helyek vannak, mert egyszerűbb irányítani.
A 3, nagy kerekű pedig terepen jó, mert megy árkon-bokron keresztül. :D
Nem tudom egyébként, hogy milyen árban gondolkodsz, és mik az elképzeléseid, de vannak ezek a "szláv" babakocsik, nekik nagy, 4 kerekük van, viszont a vélemények megoszlanak róluk...
Pl. ezek:
De ennek pl. a hátsó kerekei nagyobbak, az elsők pedig pici bolygósak:
De mint mondtam, nem tudom ,mennyit szánnál rá, de ajánlom nagyon a Peg Perego babakocsikat (Angliában Mamas and Papas néven futnak). Ha nagy, 3 kerekűt szeretnél, akkor a GT-3-at nagyon ajánlom (Mamas And Papas változatban T2 a típusneve, azt hiszem).
Ha nagy, 4 kerekűt szeretnél, akkor pedig a Peg Perego AT-4-et, ami a GT-3 4 kerekű változata, viszont azt már nem gyártják, úgyhogy csak használtan tudsz hozzájutni.
Ha pedig kiskerekűt, akkor Peg Perego Pliko P3 vagy Switch.
Nekünk AT-4 és Switch volt, mindkettő nagyon szuper babakocsi.
3 nagy
Nekem Coletto austin a3 volt és imádtam!!!!!!!!!
Én egy ilyet vennék. Úgy láttam ebből van olyan, ami négy kerekű, hátul két nagy, elöl két kisebb.
Egyébként én is háromkerekűvel nyomom, most már a második gyerekkel, de nem cserélném el négykerekűre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!