Sárgarépa főzelék okozhat hasmenést?
nálunk is fogott a répa, de nagyon.
vagy tényleg a habarás miatt lehet (ha habartad) vagy nem lehet hogy fogzik?
Én is úgy tudtam,hogy a s.répa fogja a hasat...
Nem habartam, bébi étel volt.Zsenge sárgarépa főzelék. :S
Ajj,akkor betegség lesz??!!Most utaznánk el mamáékhoz 1,5 hétre.Adtam neki krumplit+almát,hátha az tényleg megfogja.Jót tettem?Egyébként még szopik,mellé szoktam neki adni ilyesmit.
Utolsó vagyok!
Gondolom a gyulladáscsökkentőt engedte a dokid, h szedd szoptatás mellett, illetve ha eddig nem volt gond tőle az engedélyezés mellett, akkor kétlem, h az lenne a gond!
Persze,az orvosom tudja,hogy szoptatok,e mellett kell szednem a gyógyszert.Bár annak a betegtájékoztatójában benne van,hogy anyatejbe átjutva okozhat hasmenést a babának.Múlt péntek óta szedem és eddig nem volt belőle gond.Lehet az lesz,hogy elmegyünk a gyerekorvoshoz,biztos ami biztos alapon.
Bár a fogzás is időszerű volna...csak most olyan sok minden összejött egyszerre,hogy nem tudom kiválogatni mi mit okozhatott.
Köszönöm a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!