Első babámat várom, és kíváncsi lennék, milyen babakocsi lenne a megfelelő. Ti melyiket ajánljátok?
3 kerekű quinny buzz!
Menj el a brendonba, tolj meg több kocsit ami tetszik, meglátod neked melyik szimpatikus!
Nekünk is már a harmadik babakocsink van, de még mindig nem tökéletes! Sajnos, szerintem olyan nincs. Vagy csak én vagyok túl szőrszálhasogató?
Szóval, a harmadik hozzászóló szépen össze szedte, teljesen egyet értek vele. Annyit tennék hozzá, hogy szerintem mózes része is legyen. Nekünk áprilisi a babánk, de én még így sem tudnám képzelni egy sportkocsi ledöntve és abban az újszülöttet.
Az is tényleg fontos, hogy ne süssön a baba szemébe a nap, ezért vannak babakocsik amin le lehet hajtani teljesen a kupolát. Pl.: Peg Pérego, Chicco.
sportkocsink van/volt
fektethetős 8kerekű esernyőre csukható könnyű kivitel
téli mind a 3gyerek újszülött kortól használtam amíg kellet
bundazsák belefért könnyen emelhető (bkv) szállítható kocsiban
alul háló a kupolán rakodózseb teljesen levehető a huzat, kupola stb...
Giraffe Club SH-129 ez a típusa annak ami most van
nekem ez vált be :-)
milyen terepen használod majd? kell emelgetni, kocsiban vinni?
nekünk nagy sétákhoz való masszív kocsi kellett, nem buszozom vele, nem is visszük autóval a babakocsit. ehhez legjobban egy nagy mózeses újszülött babakosi vált be (egy használt Peg Peregot használunk, de a Bergon kocsi is tetszett). fél éves korától pedig ilyet használ:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!