Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek a Dolo-Gél ér...

Gabszem kérdése:

Szerintetek a Dolo-Gél ér valamit?

Figyelt kérdés
Szerintem semmit...
2012. júl. 31. 13:57
 1/8 anonim ***** válasza:

nálunk mindig elmúlt a foga miatti sírás, amikor bekentük vele.

nálunk bevált.

2012. júl. 31. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Valamennyit ér, de ha már nagyon fáj neki akkor máshoz kell nyúlnom.
2012. júl. 31. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
vmit ér - kóstold meg, zsibbadni fog tőle a nyelved. nappalra jó, pl délutáni alváshoz elég. de éjszakára a nagyobb fájdalomra nem jó, arra nurofen baby vagy panadol baby kell.
2012. júl. 31. 15:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia...nálunk se vált be...csak nyalogatta az íze miatt:)Dentinoxot vettem-az használt :)
2012. júl. 31. 15:55
 5/8 A kérdező kommentje:
nekem úgy tünik a Dentinox se ér semmit, csak nyalogatja. A nurofen jó éjszakára.
2012. júl. 31. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Dologél semmit nem ért,a Dentinox néha jó éjszakára,de inkább csak a Nurofen ér valamit...
2012. júl. 31. 19:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Az én babámnak bevált,és az a jó benne,hogy annyiszor kened,ahányszor csak kell,míg a másikat nem.Most van egy új gyógynövényes,Osa a neve,ez talán kicsit mégjobb,tovább tart a hatása,de ezt is csak 3-4szer lehet kenni egy nap.
2012. júl. 31. 20:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekünk a dentinoxot nem engedte használni, dologélt igen. megnyugtatta, és azt elértük vele, hogy hagyja hogy a dentinoxot is használjam végre. Dologél nappalra, éjszaka dentinox
2012. aug. 1. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!