Tudtok erről az anyukáról valamit?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Mielőtt törölte volna a kérdését én voltam az utolsó hozzászóló, aki leteremtette a kötekedőket. Sajnos a moderátorok nem találtak kivetnivalót a hozzászólásaikban, így Emília anyukája elolvasta őket, elege lett, és törölte az egész kérdést:S
Annyira durva ez az egesz :(
En bele sem merek gondolni,hogy milyen erzes lehet neki minden napot ebbe a tudatba vegig elni es erre jon nehany bunko,tirpak mindenbe belekoto b@rom akik beletaposnak meg jobban szegeny anyuka lelki vilagaba. Nem eleg,hogy ezzel a tudattal el de meg megkerdojelezik azt is,hogy igaz-e amit irt.
Bezzeg ilyenkor ezek a kotekedok hallgatnak mint a sir,nem mernek ilyenkor irni. Olyan konnyu egy anonim oldalon kemenykedni de kivancsi vagyok,hogy a valo eletbe is mernenek ilyet tenni? Erosen ketlem.
Akik leveleztek vele: en is uzenem neki,hogy Fel a fejjel es engem is nagyon erdekelne,hogy mi van vele.
én tudok róla valamit,most jött haza,"jobban van"
és a továbbiakban is igénybe fogja venni ezt a rehabilitációs központot mert jót tesz neki.
írjatok ide nyugodtan ha kérdésetek van hozzá,továbbítani fogom neki.
Sziasztok.
Kedves utolsó örömmel olvastam soraid,hogy tudsz az anyukárol!!!Nagyon sajnálom,hogy az ő írásait már nem tudom olvasni néhány rosszindulatú ember miatt!Nagyon örülök neki,hogy jobban érzi magát még rengeteg erőt és kitartást kivánok neki!!És a továbbiakban is jó lenne hallani felőle!!!!!
Szia.
Visszanéztem ezt a kérdést és sajnos nem találtam ujjabb választ életjelet az anyukárol?!Tudsz vagy esetleg tudtok róla valamit?Ha esetleg nem szeretnétek ide válaszolni nyugodtam irhattok privit is,Előre is köszönöm!
ő maga jól van,dolgozik,próbálgat társasági lény lenni.
a sógornője nagyon beteg,kettő nagy és több kicsi daganatot találtak nála,a fő kettőből az egyik a tüdejébe,a másik a fejébe.
a férje kapcsán sógornője,úgyhogy eléggé aggódik,de próbálja pozitívan látni a dolgokat és hogy a mai orvostudománnyal ez már jól gyógyítható.
ezen kívül nagyon különösebb nem történik vele.
nehéz még mindig neki,de megpróbál rajta felül kerekedni.
szinte minden nap kimegy a lányához,férjéhez,
mert borzalmasan hiányzik neki.
Szia.
Nagyon köszönöm neked kedves utolsó,hogy irtál nekem-illetve nekünk az anyuka hogylétéről!!!!!!!Remélem lassan rendeződik az élete és talán egy kicsit nyugodtabb időszak jön az életébe habár a soraidból az derül ki ismét van miért aggodni a bövebb családja körül.:(Továbbra is kitartást és mérhetetlen erőt kivánok neki!!Nagyon sokat gondolok rá!!
Köszönöm,hogy írtál!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!