Lányomnak hétvégén lesz a keresztelője! Van egy gyönyörű bordó ruhája, ebben lesz. Nagy gáz, hogy nem fehéret adok rá?
Az enyémen nagyon halvány rózsaszín volt a ruhácska, de a kabát, cipőcske, sapka, harisnya, mind hófehér.
Én bordót semmiképpen nem adnék keresztelőre, bár attól függ mekkora a kislány. Ha 3-4 éves, akkor talán már lehetne, ezt nem tudom.
Nyugottan viheta a bordó ruhába.A lányom 3 hónaposan nyáron rószszin kis szoknyába és fehér badyba volt.A fiamon pedig fehér hosszú ujjú bady és kantáros kék nadrág volt 3 hónapos volt ö is.Vehettem volna neki fehér szoknyát ,de minek,elötte kapta valamelyik rokontól.A kisfiúnak vehettem volna öltönyt,mert sokan vesznek.d
De többet soha nem veszi fel ,akkor meg csak pénz kidobás.Az esemény fontos, nem a ruha.
Ha a pap nem köti ki,hogy fehérbe kell lennie,akkor miért ne?
Az én fiam fehérbe volt,de csak azért mert olyat kaptunk a keresztszülőktől.
Nekünk azt mondta a pap,hogy bármilyen ruhába lehet,legyen az akár a kedvence,vagy tarka-barka...
papot nem tudod megkérdezni?
mert inkább tőle függ mint itt tőlünk, mondjuk ha azt adod és nem tetszik neki sem gondolom, hogy bármi történne.
én megkérdeztem a papot, hogy mibe öltöztessem a fiamat, azt mondta, hogy elegánsan, de nem kell öltöny vagy ilyesmi és nem kell fehérben lennie, de valami legyen rajta ami fehér.
így egy barna kord naciban, fehér ingben és egy barna-fehér mellényben volt.
ha nagyon erős, élénk színű a kisruha, akkor lehet nem adnám rá, de mondjuk a kiegészítőkkel még mindig tudsz játszani, kis fehér cipő, hajpánt, esetleg harisnya ha hűvösebb lesz a templomban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!