Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Biorezonanciás allergiavizsgál...

Biorezonanciás allergiavizsgálatban hisztek?

Figyelt kérdés
Voltunk ilyen vizsgálaton a lányommal, mert több újétel bevezetéskor kipöttyösödött a feneke, hasmenése volt. Kihozta a dr, hogy tejallergia. Viszont az azt jelenti, hogy se a megszokott táp, se joghurt, se tejpép, se semmi tejalapú. De akkor miért az új ételeknél volt gond, s miért nem állandóan? Nem értem, s nem vagyok elég okos, hogy mit tegyek?
2012. júl. 30. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez az egész csak pénzkidobás, NEM vizsgálati módszer.

Ha a gyerekeben baja van, akkor orvoshoz menj, ne kuruzslókhoz, mert igy teljesen tönreteszed a gyereket

2012. júl. 30. 20:45
 2/3 anonim ***** válasza:
gyerekeben = gyerekednek
2012. júl. 30. 20:45
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

Annyiban egyetértek az előttem szólóval, hogy SZAKemberhez/orvoshoz kell menni, leinformálható, minősített doktorhoz, nem pedig valami tanfolyamot végzett kuruzslóhoz.

De ha találsz egy kompetens szakembert, akkor onnantól a biorezonancia igenis nagy dolgokra lehet képes, persze kiegészítve egyéb módszrekkel.

Elmesélem az én példámat, csak hogy alátámasszam.

30 éves vagyok, nagyon beteges kicsi gyerek voltam, anyám orvostól orvosig hurcolt, mire 3 éves koromra megállapították, hogy oylan súlyos asztmám és allergiáim vannak, amivel valszeg csak szanatóriumi körülmények között leszek képes életben maradni egy ideig, konkrétan azt mondták, hogy nem érem meg a kamaszkort mert addigra megfulladok... pl minden szélporzós növény virágporára allergiás voltam, átlag 7 kereszttel, de volt amire 9 keresztem volt (egyébiránt tudni kell, hogy mér a 4-5 kereszt is kifejezetten soknak számít).

Anyukám persze nem nyugodott bele, elhurcolt mindenhová ami az akkori Mo-n elérhető volt, olyan módszereket próbáltak ki rajtam ami több országban azóta tiltott, olyanokat is amik azóta elfogadott kezelésnek számítanak - de úgy tűnt semmi nem segít, borzalmasan rányomta a gyerekkoromra a bélyegét az egész hercehurca és a betegség. Nem is volt igazán felhőtlen és boldog gyerekkorom. Lassacskán eljutottunk oda, hogy én majdhogynem állandó jelleggel drogszerű gyógyszerekkel teletömve vegetáltam és anyám is belefáradt a harcba. És akkor valaki ajánlott neki egy doktornőt, egy gyermek fül-orr-gégészt, aki Németországban másoddiplomázott valami itthon ismeretlen módszerekből, nevezetesen homeopátiából és biorezonanciából(a 90es évek első feléről beszélünk, akkoriban a hazai orvosszakma vajmi keveset tudott minderről, aki hallott róla, az se értette miről van szól), anyukám úgy döntött, már nem veszthetünk semmit hát elmentünk a doktornőhöz.

Álllapotfelmérés és teljes életmódváltás következett.Kőkemény diétára fogtak (másfél éves volt), kutya nehéz volt ez egyrészt nekem kisgyerekenek megtartani, másfelől anyukámnak kivitelezni, mert pl akkoriban Bp-n látezett két db bio illetve reformbolt, Gödöllőről oda bumlizott be minden héten kosárral hogy alapanyagokat hozzon haza és külön főzzön nekem, meg hát szinte újra főzni kellett tanulnia az újféle alapanyagokból stb. Kezelésre eleinte hetente jártunk, aztán rituklt kéthetente, majd havonta stb, 3 év alatt jutottunk el oda, hogy évi 2 kezelés elég.

A diéta egyes elemeit azóta is tartom - és gyógyszermentes vagyok teljesen, néha iszom csak egy kalcium pezsgőtablettát ha pl a legnagyobb pollenszezonban úgy alakul hogy kirándulunk a dzsinzsában, illetve a háziporral/penésszel még hadilábon állok, arra figyelnem kell, hogy ilyen környezetben ne legyek túl sokat mert akkor jön a tüsszögés, vagy pl ne aludjak tollpárnán. De összességében olyan hatalmas pozitív változást hozott a biorezonancia nálam, amit kb úgy tudok jellemezni, hogy visszakaptam az élhető életemet. Enélkül valszeg vagy tényleg már alulról szagolnám az ibolyát, vagy valami szanatóriumban vegetálnék telenyomva gyógyszerrel totál kokira és oxigénmaszkkal a fejemen egy életre.

Nyilván nem CSAK a biorezonancia segített rajtam, kellett hozzá a speciális személyre szabott étrendbeli változás, a szervezet megtisztítása és megtámogatása homeopata szerekkel. Kellett hozzá egy kompetens szakember és sok elhivatottság és kitartás mind az én részemről + anyukáméról. És ne szépítsük, egy kisebb vagyon.

De élek és normális életet élek és hiszek abban, hogy a biorezonancia nélkül ez nem így lenne.

2012. júl. 30. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!