A gabi esti fürdetőt hogyan használjátok? Az van ráírva, hogy tegyük a vízbe.
Na de mennyit? És akkor nem is kentek a babára semmit?
7 hósak vagyunk
Nem hiszem,hogy azon a mondaton,hogy 7 hósak vagyunk össze kéne veszni.Mindenki másmilyen.Van,akit zavar aki "megszünteti" az önálló személyiségét,van akit nem.Ez ilyen egyszerű.
A kérdésre a válasz:múltkor pont kérdeztem a védőnőmet,ő azt mondta a hab mellett tegyek rá kevés tusfürdőt is,de nem sokat.
19.47-es vok: 15 hós lesz, ezt akartam írni, bocsi, csak ketten ugráltak rajtam.
Diónyi sok lenne, hát nem tudom, nekem pont jónak tűnik, egy nagy kád vízbe, ketten fürdenek benne egymás után, plusz apa is a végén, amikor a gyerekek kiszálltak. De egyébként az elvvel egyet értek.
mi is ezt használjuk már rég (többesszám itt azt jelzi, hogy én kenem, ő tisztul)
mikor még pici baba volt akkor a fürdővízbe tettem egy keveset, mondjuk negyed diónyit.
mikor meg már mászott, akkor fürdető szivacsra nyomtam egy kicsit, azt jól felhabosítottam és így, ez olyan 6-7 hónapos korától volt.
olyan 1,5 éves korától meg egyenesen rákenem a fürdetőt, mert tényleg rendesen össze tudja koszolni magát estére a kertben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!