Mit tegyek? 1 éves lányom "megtanult" hisztizni. Ha valami nem ugy van, ahogy ö szeretné, sikitva sir. A rászolás nem segit és ha nem foglalkozom vele, akkor is csak rövid idöre hagyja abba.
Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 11:03
1/3 anonim válasza:
Minden baba más, de az irodalom szerint nem kell tudomást venni róla. Ha nem talál közönségre, miért csinálja?-gondolja ő és nem csinálja.
VAgy vond el a figyelmét mással.
2/3 anonim válasza:
Így van, nem kell rá reagálni, vagy ha mégis, akkor magyarázd el neki, hogy ennek nincs értelme, így anya nem tud veled foglalkozni, így nem lehet veled játszani, stb. Ha abbahagyod, akkor elmegyünk sétálni, eszünk vmi finomat... Ha mégsem hagyja abba, akkor én bizony ott szoktam hagyni (aztán hamarosan mászik utánam vigyorogva)
3/3 anonim válasza:
Azzal egyetertek, hogy nem kell tudomast venni rola, de azzal nem, hogy igersz valamit a helyebe, hisz akkor azt tanulja meg, hogy valamit valamiert, es csak feltetellel fog megcsinalni vagy nem dolgokat. Szerintem az jo modszer, hogy leguggolsz, a szemebe nezel es elmondod, hogy mit nem csinal jol, mit kene csinaljon es szep szoval hogy lehet kommunikalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!