Más babája is keveset eszik ebben a melegben?
Nálunk meg "zabálás" van. Tegnap megmértem mennyit eszik, eddíg 190volt neki a plafon. Hááát elcsodálkoztam.Öt szopi helyett 4szer evett,minden alkalommal 240et. Nem tudom hová fér bele ennyi!? 5hós kislány.
Szerintem várj ki egy kicsit több időt,hátha nem éhes a meleg miatt. Esetleg kínáld meg többször szopik között vízzel,hátha csak szomjas. Esetleg még a foga lehet,az én babám akkor csinálta ezt mikor mozgolódott neki,és tiszta piros volt az ínye.
Szia!Mi még csak 2 hónaposak vagyunk,de pár napja én is észrevettem,hogy nem igazán akar szopizni a kislányom.Ha lefejem neki,akkor még jobban megeszi(talán nem kell annyit kínlódnia),de kevesebbet,mint szokott.Inni iszik elég sokat.
Megijedtem,hogy engem nem fogad el,de most megnyugodtam,hogy más is így van ezzel.
További szép napot mindenkinek!
Ha más változás nincs a Babád viselkedésében (ami esetleg betegségre utal), akkor ne aggódj!
Nekem akkor volt ilyen a Picim, amikor nehezen tudta kiszopizni a tejet a cicimből, mert türelmetlen volt (ugyanis elkövettem azt a hibát, hogy cumisüvegből adtam neki a pótlást)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!