Hogy tanítottad meg az 1 éves gyermeked motorozni?
Sehogy. 15 hónaposan, magától rájött, hogy hogy működik.
1 évesen szerintem pici hozzá.
Azért kérdezem, mert kapott egy motort nővéreméktől születésnapjára.
Rá is ül magától, de hiába mutatom/mutatjuk neki, hogyan kell hajtania magát, egyszerűen nem csinálja.
A játszótereken is, ha meglát egy motort, akkor órákig ott van körülötte. Ráül és várja, hogy lökjem és toljam...
Eleinte mókás volt, de 2 hónapja műtöttek a lábam miatt és fél gipszben nem a legmókásabb tevékenységnek érzem az állandó tóligalást.
Gondoltam arra, hogy kötök az elejére egy kötelet és húzom, de attól meg olyan, mintha félne!?
Mindig mondom neki, hogy fogja a kormányt, nem engedheti el, de mint tudjuk a gyereknevelés nem ilyen egyszerű.. :)))
Szóval az a legnagyobb gondom, hogy ő akar motorozni, mert állandóan cirkuszol és hisztizik ha leszállítom róla vagy nem engedem oda, de magától nem csinálja.
Tegnap is a játszótéren egy kisfiúnak a kezeit lökte el a motorról, jelezvén, hogy nem adja oda. Pedig nem a mi motorunk volt ... természetesen kb. 40 percig üvöltött és sírt. Szerintem a végére már rég elfelejtette, hogy miért is cirkuszol :(
sehogy :D
2 éves és még most sem megy neki igazán ...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!