A Karina jó, nekem az Irina nem tetszik. Szerintem: Dóra, Anita, Lilla, Réka, Emese, Gerda, Kamilla, Leila, Rebeka, Flóra, Izabella, Dalma, Zsófia, Imola, Dominika, Milla.
2012. júl. 29. 13:08
2/16 anonim válasza:
Bármit, ami nem szerepel az 1-es felsorolásában.
2012. júl. 29. 13:14
3/16 anonim válasza:
Eleve a nem mássalhangzóval kezdődő keresztnév passzol jobban hozzá
2012. júl. 29. 13:20
4/16 anonim válasza:
Mekkora sötét emberek járnak ide, ezt nem hiszem el!!! Több keresztnév is van a felsorolásban, ami Huszár vezetéknevű nők keresztneve. Gratulálok a magas intelligenciájú ostoba embereknek!
2012. júl. 29. 13:23
5/16 anonim válasza:
Irina szerintem nem rossz. Szerintem mivel a vezetéknév elég "kemény" hangzású, ezért lánynévnek egy bájos, dallamos nevet választanék. Pl. Huszár Hanna. Nagyon szép, ha alliterál egy név. Abban van valami , hogy jobban megy hozzá a magánhangzóval kezdődő név pl. Anna, Emma, Izabella.
2012. júl. 29. 13:50
6/16 anonim válasza:
4-es, nem tudtam, hogy kötelező mindekinek azokat szeretni, ami neked tetszik. Még jó, hogy te olyan intelligens vagy, és ez kiderült a megszólalásodból. Képzeld, hogy nekem abból a felsorolásból egy sem tetszik. Vagy túl szokványos, vagy pedig egy népcsopoprtra jellemző. Elnézést, hogy más véleményt mertem megfogalmazni.
2012. júl. 29. 14:08
7/16 anonim válasza:
Na akkor most elárulom a nevem!:) Huszárné vagyok és ha lányunk lett volna Bianka lett volna a neve.Fiú lett Bence.A két név közül a Karina tetszik jobban,szerintem még a Dorina is szép név!
2012. júl. 29. 15:00
8/16 anonim válasza:
7-es, válaszoltam, de mindegy. És oda megyek, vagy jövök, ahova jólesik. Érdekes, a gyerekrovatban mennyi érzékeny ember van, csak az a jó aki ugyanazt a véleményt fújja, mint a nagy magyar anyák.
Na megyek szopcsiztatni a babócát, agyő.
2012. júl. 29. 15:02
9/16 anonim válasza:
Nekem is a Huszár Hanna ugrott be amikor olvastam... :D
És bocsi az OFF- ért, de kiakadtam azon hogy "szokványos név, meg egyes népcsoporthoz tartozó..."; miért kell feltétlenül olyan nevet adni a gyerkőcnek, amin még a saját apjának is gondolkodnia kell? Hülye divat van manapság...
2012. júl. 29. 20:54
10/16 anonim válasza:
Huszár vezetéknévvel Orsolya (2), Kinga, Emese, Enikő, Barbara lányokat ismerek.
Nekem az Irina név nagyon tetszik, de szerintem a Huszárhoz nem hangzik túl jól, mert a 2 R betű nagyon közel van egymáshoz. De persze, lehet, hogy csak az én fülemnek furcsa.
Karina nem tetszik.
Ami szerintem jó hozzá: Imola, Anita, Amira, Viola, Heléna, Helga.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!