Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vegyünk vagy ne vegyünk járokát?

Vegyünk vagy ne vegyünk járokát?

Figyelt kérdés
8 és fél hós a babám eddig elvoltunk jároka nélkül de most szükségem lenne a tapasztalatottokra.Hintába tudom bekötni, etetőszékbe, szönyegre teszem.
2009. júl. 17. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a kérdés. Ezt a cikket találtam. Hátha segít a döntésben.
2009. júl. 17. 08:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

a link

2009. júl. 17. 08:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én megvagyok nélküle. Nekünk is van hinta, etetőszék, vagy lerakom a parkettára. Ha minden kötél szakad, pár percet elvan a kiságyban is. Nekünk mondjuk kicsi és zsúfolt a lakás, nincs hely egy járókának...

2009. júl. 17. 08:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most már késő, de szerintem megéri. 5,5 hónapos, 2 hónapja van délelőtt járókában. Megszokta, hogy reggel összerakodok, porszívózás, felmosás, addig ő ott tesz-vesz, majd ha végzek, kiveszem, és akkor a szőnyegen garázdálkodik. Viszont ha az ember akkor teszi bele, amikor már elkezd mászkálni, szerintem ő büntetésnek veszi, hogy lám, ő milyen ügyes, mégis így díjazzák. De lehet, hogy még nem késő!
2009. júl. 17. 08:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Úgyérzem még nem hiányzik a jároka .Még nem mászik de már a hasán csúszik minden felé.A kiságyban szeret fészkelödni.
2009. júl. 17. 08:56
 6/9 anonim válasza:
100%
Sziasztok! A lányom 10 hónapos és nekünk is kb 2 hónapja van járokánk. a konyha nappali kövezett és amíg főzök takarítok beleteszem, aztán megyünk a hálószobába ahol szőnyegpadló van. Az első 3 napban volt egy kis tiltakozás, de amig a konyhában teszek,veszek mondókázok énekelgetek neki ő meg lépeget körbe körbe a járókába kapaszkodva, és mostmár nagyokat kacag ahogy bohóckodom neki. Amúgy neki segített megtanulni felálni is, máshol nincs olyan jó kapaszkodó ahol gyakorolni tudott volna. szerintem nem hátrány ha van hova tenni.
2009. júl. 17. 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is úgy voltam,hogy nem lesz szükség járókára...Aztán változott a véleményem,mivel 8.5 hónapos a kislányom és kb.7 hónaposan felült egyedül,másnap meg felállt...Azóta mindenben kapaszkodik és gyorsan tud mászni.Már kevesebbet alszik,úgyhogy lassan kevés az idő a házimunkára,pedig nem vagyok tisztaságmániás és felújítunk.A kiságy nálunk alvásra való és nem játékra + az emeleten van.Mi úgy oldottuk meg,hogy vettünk 1 utazóágyat amit itthon járókának ,anyukámnál + ágynak használ.
2009. júl. 17. 11:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyetek, nekünk bejött, mert a gyerek is elvolt míg főztem (nagyon eleven), persze mértékkel kell használni, tehát nem kell az egész napot ott lennie, de amíg végzed a házimunkát nyugodtan lehet benne.
2009. júl. 17. 14:10
 9/9 A kérdező kommentje:
hát igen házimunka! Nekünk is emeletes a ház fönt csak a szobák vannak.
2009. júl. 17. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!