A szoptatás hogyan hat rád? Fogysz, stagnálsz vagy hízol tőle? Tapasztalatokat várok.
Szia!
Én 12 kg-ot híztam a terhességem alatt, 6 + volt rajtam,amikor a kórházból hazajöttem. Most 10 hónapos a fiam, még szopik. Még mindig 2-3 kg van rajtam. Nagyon nehezen megy le, pedig a fiam 3 hónapos korától tornázom. Mostanra kő keményem heti 5×50-60 percet. Figyelek a kajára is, nem eszem fehér kenyeret, du. többnyire csak zöldség-gyümölcs csúszik le, esetleg extrudált kenyér. Azt nem tudom, mi lesz, ha abbahagyom a szoptatást, de remélem visszanyerem lassan a versenysúlyomat, mert engem nagyon zavar, amit látok a tükörben :(
Te hohy állsz?
3,5 hónapja szoptatok, nekem az első 2 hétben ment le 2 kiló azóta stagnál - se föl-se le, pedig néha olyan evési rohamok jönnek rám, hogy azt hittem hízni fogok vagy 10 kilót
54-gyel kezdtem a terhességet, 20 kilót híztam, úgyhogy 74-gyel mentem szülni, 62-vel jöttem ki a kórházból - most 60 vagyok hónapok óta
Én is 12 kg-ot híztam, 5-6 kg plusszal jöttem haza, most 7 hetes a kisbabó, de kevesebb vagyok, mint a terhesség előtt.
Igazából csak a melleim nagyok, eltünt a fenekem ( amúgy sem volt nagy :( ), nincs hasam (ez jó), pálcikák a lábaim.
Nem nagyon tetszem magamnak. De a férjem szerint jól nézek ki, bár szerinte mindenhogy szép vagyok :) De ez a dolga, nem?
Genetika....
Nálam egy gramm sem mozdul, még mindig 7 kiló plusszom van, úgy, ahogy a kórházból kijöttem....pedig próbálok normálisan enni, mindennap legalább 1 órát aktivan mozgok, a havi ciklus is beállt, mégsem "akarok" olyan lenni, mint voltam.:( Engem is nagyon lelomboz ez a dolog, kiváncsi vagyok, hogy a szopi után visszaáll valaha is az eredeti méretem....csak remélni tudom...hüpp.:)
Én a 13,5 hós fiamat szoptatom még. (Pár napja csak éjjel, de akkor kb. 4x.)
Pocakosan az első mérésnél a súlyom 62 kg volt, most meg 57 vagyok! És állandóan eszem. Igaz, amíg nem járt, átlag napi 2 órát sétáltunk és ugye folyamatosan cipelem, emelgetem, most meg a homokozóban futok utána. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!