Van olyan szoptatós tea, amitöl biztosan nem fájhat a baba hasa?
Szia! Én a héten kaptam egy receptet az anyatejgyűjtő állomáson, ott azt mondták, hogy erre még egy anyuka sem mondta, hogy fájt volna a kicsi hasa. Még azoknak sem akiknak a Laktoherbtől fájt. Sajnos a Lakotherbet az én kicsikém sem bírta, ma elkezdem kipróbálni ezt, remélem használ.
Recept: 1 csom. kakukkfű, 1 cs majoránna, 1 cs csalánlevél, 1 cs citromfű, 2 cs kecskeruta fű. A hozzávalókat összekeverni, fém dobozban jó tartani. 1 liter forrásban lévő vízhez 1 evőkanál teafű, 10 percig állni hagyjuk és leszűrjük. Egész napra elosztva fogyasztjuk.
Mivel a mennyiségek csomagban vannak megadva és a gyógyszertárban nem egységes csomaok vannak megkérdeztem, hogy mit kell figyelembe venni, és azt mondták, hogy az egy csomagot egyforma mennyiségnek vegyem.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!