Nagyon nehezen etethető pár hónapos babák anyukái, leírnátok a sztorikat? MItől eszik nehezen a baba, hogy élitek ezt meg stb.
Nálatok mi a probléma pontosan?
Soha nem derült ki, miért nem akart enni.
6 hetes korától 5 hós koráig minden etetés rémálom volt. Mikor milyen cselt sikerült kitalálni, amit el is fogadott ideig óráig.
Közben doki doki hátán, meg millió vizsgálat. A végén pedig széttárták a karjukat, hogy a gyerek makk egészséges, nem tudnak mit mondani.
Én eljutottam a teljes összeomlásig, öngyilkosság gondolatáig.
A hozzátáplálás segített, a normális kaját első pillanattól szerette, elfogadta. Ma már 2 éves, nem egy duci gyerek, de jóízűen tud enni.
Vigyázz magadra és a babádra!
Kitartást!
Nálunk 3 hónapos korában kezdődött ugyan ez. Vidd el hasi illetve kismedence uh-ra, hogy a betegségeket kizárhasd.
Nekem teljes tejmentes diétát kellett tartanom, 10 nap után jobban kezdett enni. Próbálj neki pár napig tejallergiásoknak való tápszert adni. ( Milumil Pepti)
LÁnyom azóta sem nagy evő, de legalább már nem csak félálomban etethető. Hozzátáplálás elkezdésekor nálunk is javult a helyzet.
Sziasztok.
4-es válaszoló vagyok..változott azóta valakinél a etetés?
Én lányom etetése rosszabbodott...700-800-at eszik naponta szilárd kajával együtt...ebből 650ml a tápszer és csak úgy tudom megetetni, ha elaltatom és kb. 5 perc elteltével megébresztem.(ilyenkor benyom akár 200ml-t is) Csak az a gáz, hogy ilyenkor nem mindig alszik vissza ,viszont rendesen eszik.... wáááá..kivagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!