ABC Design vagy Chicco?
Melyiket válasszam a 2 babakocsi közül?
Illetve a harmadik egy Peg perego pliko.
1 évesnek kellene
Nekem a második van és az a szín is :D
ez az 5. babakocsim és állítom a legjobb is a világon!!!!!
Nem fogod megbánni ha azt veszed meg....
16 hónapja használom napi szinten,és tökéletes!!!!!!!!!!
Az ABC Design német, a Chicco olasz. Az ABC Design precízebben van összerakva és jobb anyagokat használtak hozzá.
Kérdezz meg egy férfit, hogy mi a különbség egy német autó és egy olasz autó között :)
A 3közül én azt választanám, aminek egybe van a tolókarja, mert egy kézzel is lehet irányítani.
(Nekem van ilyen is olyan is, de az egybe karos sokkal jobb)
Chicco nekem testvérkocsiban van, szuper könnyű a kormányzása, az anyaga időt álló.
Akkor kérdezzük meg a nőket is. Olasz, vagy német divatház?
1958 óta gyártó Chicco cég, 1949 PP, vagy 1989 Abc?
Ha a pliko mellett döntesz, nekem van egy piros, nagyon szép állapotban, mindennel együtt.
Nekem is egy éves a lányom, de egyszerűen nem tudom megszokni az esernyő kocsi tolóját. Hogy nincs egyben.
De ezer anyuka sétál ilyennel, tehát gondolom, hogy velem van a gond, de nekem nem megy...
Én a másodiknak az ABC design Primot tervezem megvenni második, szaladgálós kocsinak. Amiért tetszett: billenthető a kupola, nem kell napernyővel kínlódni, fektethető, fokozatosan dönthető, jó benne a szűkítő (bár egy évesen már lehet, nem kell), a kosara oldalt cipzározható (ergó, ha elalszik a baba, nem kell felültetni, hogy hozzáférj), elöl szimpla a kereke (a dupla könnyebben elakad a göröngyökben), azt hiszem, ennyi... És tényleg NÉMET.
Nekem a nagyobb kocsim Peg Perego (Gt3), de egy egyévesnek már nem vennék ennyiért, mint a harmadik, amit belinkeltél.
Nekem most épp egy Primo van és azt szeretnék lecserélni.
A babakocsi elég nehéz majdnem 10 kg + gyerek.
A mélyen előre hajtható kupola miatt vettem, de ha szemből süt a nap semmit, de semmit nem ér.
Én egy kisebbre, könnyebbre akarom cserélni, pl chicco simplicity-re.
Hát én a plikot a 10 kilós gyerekkel simán felviszem a 2. emeletre is. Na jó, ott már elfáradok :)
Viszont a kupolája nagyon jól előre hajtható,teljesen a karfáig, ami jó a szélben is, napsütésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!