2 hetes babám egész nap sír, nem bír aludni csak 10 percekre szundikál el szopizás után. Széklete van rendesen,2 óránként eszik, a lakásban 26 fok van. Mitől lehet, hogy ilyen nyűgös? Csak akkor hallgat el, ha cicin van.
Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 13:04
1/3 anonim válasza:
Hát ha minden rendben amúgy, ahogy irod, a melegtől lehet sajnos :( Nekem is sokkal nyűgösebb ilyenkor, gyakrabban eszik (iszik :D), pedig már 3.5 hós.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Nem fájhat a pocija?Cumit használtok?Esetleg próbálj neki egy kis vizet adni,ha elfogadja.Én ha nagyon rázendít,és már ötletem sincs,két korty víz,vagy tea,aztán gyors cumira csere,és megnyugszik.Próbáld picit hasra fektetni,hátha a szelek bántják.Vagy masszírozd meg a pocit.
Nálunk is gond volt az alvással,amíg hasra nem raktam,és úgy tudott csak aludni nagyot.Lehet szüksége van segítségre hogy aludni tudjon,ringasd,sétálj vele,simizd a hátát.Nálunk ezek beváltak.Kitartást.
3hós baba anyukája
3/3 anonim válasza:
Szerintem a meleg zavarja őt is. Igaz én kislányom már 10 hónapos, de ma nagyon nyűgös.
Nem tudom most mi van rajta, de esetleg próbáld meg lejjebb vetkőztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!