Levagathatom 4,5 honapos kisfiam hajat?
Figyelt kérdés
Mar ugy szuletett hogy nagyon nagyon sok, es hosszu haja volt, de mostanra mar a szemebe log, es a fulet is teljesen eltakarja a haja. Szeretnem levagattatni a hajat, de lehet ilyen picinek is??? Hogy erdemes levagatni, par centit, vagy teljesen rovidre???2012. júl. 26. 09:22
1/9 anonim válasza:
Ilyen kicsit egy fordász sem vállal, próbáld meg te magad fazonírozni, mondjuk alvás közben.
2/9 anonim válasza:
Le lehet vágni, én is levágtam, mert a feje tetején kihullott, lent meg maradt egy csík ban, mint ankopaszodó öregeknek.
Simán baba ollóval fürdés előtt levágtam, annak lekerekített a vége, nem szúrtak meg.
Ha van fodrász ismerősöd kérd meg, de fodrász is 600 ft-ért megfazonírozza, vagy géppel is levághatod neki.
3/9 anonim válasza:
Fogd össze azt a tincset ami a szemébe lóg, aztán nyisszants! Ha első haja, akkor általában kihullik majd, de a látásba ne zavarja.
4/9 anonim válasza:
Fiam kb ennyi idős volt mikor levágtuk neki géppel. egyáltalán nem sírt sőt tetszett neki, és állandóan fogott a gép után.
5/9 anonim válasza:
igen, vágd le, és tedd el emlékbe :)
6/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
vallalta a fodrasz, csak nem tudtam hogy ilyen picinek is vagnak e hajat, illetve hogy lehet e
elso hajanak elso, de eddig nem hullott ki csak egy ket szal, de folyamatosan jon az uj haja, suru es hosszu is
azt az egyet nem tudom meg, hogy ilyenkor csak par centit erdemes vagatni, vagy inkabb nagyon rovidre geppel
2012. júl. 26. 11:32
7/9 anonim válasza:
Alig múlt 2 hónapos a gyerekem, amikor hajvágó géppel levágtam neki a haját. Férjem tartotta a karjában, én meg vágtam.
8/9 anonim válasza:
Két hónapos volt a fiam,mikor le kellet vágatnunk belőle. Hatalmas és dús hajjal született. Nyugodtan vágasd le,kényelmesebb lesz neki.
9/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszod
holnap megyunk is a fodraszhoz
2012. júl. 26. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!