Miért nem megy még? Kisfiam 13 hónapos elmúlt, és egyáltalán nem akar járni önállóan.
Kérdező, teljesen megértem, hogy zavar, de tényleg nincs okod aggódni. A fiam olyan későn kezdett mászni,hogy már gyógytornászhoz vittük, mégis előbb indult el, amint az a baba, aki 3 hónappal előbb mászott. mindenki máshogy fejlődik, de előbb utóbb járni fognak.
Kislányom 30-án lesz 13 hós, egy kezünket fogva szépen megy, ha egymással szembe ülünk is átsétál (egy ideig, aztán bohóckodni kezd), de egyedül nem akar menni...
9-es! Amikor olvastam a kommented, elgondolkodtam, hogy nem én írtam-e... ugyan ez a szitu... Már nincs dohányzó asztalunk, a számítógép asztal eltettük az ágy mellől (tegnap onnan esett le), de ez sem segít, ma úgy gondolta ébredés után, hogy jó móka lenne átrepülni az asztalra, szóval leesett... fél percig nem figyelek, és már fent van valahol. Te hogy kezeled?
9. vagyok
hát most még elég jól, mert van egy 10 éves bátyja aki mindig figyel rá :-D ( nem én mondom neki, hanem egyszerűen annyira imádja, hogy születése óa mindig mellette van, játszik vele )
Aztán mire kezdődik a suli talán már enyhül.
9es!
Nekem 5 évesem van mellette, ő is figyel azért rá, 10ből 9szer szól, ha baj van, ő ugye még leszedni nem tudja. a maradéknál pedig leesik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!