Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti megvennétek? 14 hónaposnak...

Ti megvennétek? 14 hónaposnak kellene

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 25. 21:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia!

A régi primonak elöl 2 dupla kereke van és nagyon vacak!!!

Nekem is primom van...volt a régi is,most meg az új szimpla kerekű van és hidd el ,hogy sokkal jobban kezelhető az a babakocsi,aminek csak szimpla a kereke,mint a dupla....

A másik,pedig,hogy a primo egy 50 ezer forintos márkás kocsi,nagyot fogsz csalódni,ha erre a noname kocsira lecseréled...ég és föld lesz a kettő...:(

Téged miért zavar a szimpla kerék?

2012. júl. 26. 07:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Igazából nem is azt mondanám hogy zavar, a pontos az hogy mindig attól félek hogy kitörik :-( azt gondoltam sokkal stabilabb és strapabíróbb az amelyiknek dupla van elöl
2012. júl. 26. 08:01
 13/17 anonim ***** válasza:
14 hónapos, szerintem bírjátok ki, 2-3 hónap és csak sétálni akar majd :)
2012. júl. 26. 08:09
 14/17 anonim ***** válasza:

Lányom 8 hónapos kora óta használom a Primot napi szinten 2x...nagyon vacak terepen!...és semmi,de semmi baja.

Stabil és megbízható.Én tuti nem cserélném le,főleg nem egy ismeretlen márkára!De Te tudod....

2012. júl. 26. 08:27
 15/17 anonim ***** válasza:
ja is most 2 éves...:)
2012. júl. 26. 08:31
 16/17 A kérdező kommentje:
5 hónapja vettem és már szervizben van. Az övcsat alsó része ami a lába közt van nem jó. Nem lehetett a 2 oldalsót bepattintani. Holnap küldi brendon szervizbe. Kíváncsi vagyok megjavítják e. Így nem tudom használni,mert mindig feláll a kislányom. Adott a brendon egy kölcsön babakocsit. Egy peg perego unot. Na az tényleg nagyon rossz kocsi. Az első kerekei mindenben elakadnak. Járdáról lefelé, síneken át, a legkisebb járdahibában is. Nem is tudom miért kerül 90e forintba. Na ehhez képest a primo megváltás. Az sosem akadt el sehol:-) akkor lehet nem cserélek.
2012. júl. 26. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se túl jó kocsi, egyrészt cserekocsinak szerintem drága, mert ha jól értem az ABC-t azért megtartanád. 10 körül vennék max. használt sport babakocsit. És ez a tipikus semmirenemjó kocsi, tömegközlekedni nem lehet vele mert ahhoz nehéz, terepre viszont picik a kerekei. Nekünk hasonló volt de más márka és nem szerettem.
2012. júl. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!