Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány percig kell a baba orrát...

Hány percig kell a baba orrát porszívózni?

Figyelt kérdés
2012. júl. 22. 22:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az orrszívót mindig úgy használd, ahogy te magadnak fújnád az orrodat!

Nyilván az a cél, hogy teljesen kiürítsd a váladékot, de gondolkozz logikusan, ezt még saját magadnál sem tudod elérni, amikor meg vagy fázva! Ha kell, szívd ki negyed óránként, de ne szívd hosszú percekig, azzal többet ártasz mint használsz, mert tönkrevágod szegény gyerek orrnyálkahártyáját!

Próbáld ki, mennyi ideig vagy képes te fújni az orrodat, és annyi ideig szívd a kicsinek is.

2012. júl. 23. 12:15
 12/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 23. 12:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam a használati útmutatóban, h nem szabad a másik orrjáratot befogni mikor szivjuk a váladékot. Ki is próbáltam és, h befogtam a másik orrjáratot akkor nagyon kellemetlen volt egyébként semmi. A mi babánk 16 hós magának tartja az orrához, sírás után már kéri.:)
2012. júl. 23. 13:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én nagyon utálom, amikor taknyos vagyok, és én tényleg addig fújom magamnak, amíg jön belőle, és nem nyugszom, amíg van benne... Ez be szokott válni, hamar túljutok a náthán.
2012. júl. 23. 14:36
 15/15 anonim ***** válasza:

Én írtam hogy szörnyű!

És tartom is a véleményem,lehet hogy más márkát használok más erősséggel szívja,de akkor is gáz!Ez persze az én véleményem.Nem rossz dolognak tartom mert senki nem hagyja szenvedni a gyerekét.Csak mostanában nagyon rá vannak kattanva az anyukák az orrszívásra, mert egyszerű.Sokan nem gondolnak bele,hogy a baba orr mellékürege nagyon kicsi és könnyen ott maradhatott pici váladék és ezt hallják ahogy liftezik,de ha szívják hosszú percekig azzal csak kiszárítják az orrot a gyerek még jobban bőg és még több váladék képződik.Én csak azt mondom hogy először próbálkozzatok az orr átmosásával!

2012. júl. 23. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!