Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van akinek a babája nappal is...

Van akinek a babája nappal is sötétben alszik?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos múlt. Eddig nagyon szépen elaludt egyedül a kiságyban, két hete viszont kínszenvedés a nappali altatás. Már mindent kipróbáltam. Az a fura, hogy este ha lerakom magától elalszik. Ezért ma háromnegyed óra kínlódás után lehúztam a redőnyt a szobájában, beraktam a kiságyba, kijöttem és 5 perc múlva aludt. Most azon izgulok, hogy nehogy összekeverje, és azt higgye éjszaka van. Van akinek szintén sötétben alszik a baba nappal is?
2012. júl. 22. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
igen, egy éves kor után. Ne hagyd sokáig aludni, ha nappali alvásról van szó, a világosra majd felébred, ha felhúzod a redőnyt. De fel is lehet ám ébreszteni, ne aggódj, nem fogja összekeverni a nappalt az éjszakával.
2012. júl. 22. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem a lassan 4 éves fiam a kezdetektől lehúzott redőnynél alszik nappal is, soha nem volt gond, nem keverte a nappalt az éjszakával. Az 5 hós kislányom is így alszik.

Egy hátránya van, mégpedig az, hogy az oviban nem tudnak annyira sötétet csinálni, így nehéz volt rászoknia az ott alvásra. De ez titeket még nem fenyeget. :)

2012. júl. 22. 16:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért alszik jól este, mert sötét van, hanem mert megtanulta, hogy fürdés, vacsi, mese után nagyot kell aludni.
2012. júl. 22. 16:45
 4/10 anonim ***** válasza:
A mi kislányunk mindig is jobban aludt sötétben. A nappali alvásoknál is mindig lehúzom a redőnyt, mielőtt letenném aludni.
2012. júl. 22. 18:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Itt is szintén zenész! ;-) Csak leengedett redőny mellett alszik. Nincs teljesen sötét neki nappal, de így jobbat alszik. Nem keverte össze a nappalt és az éjszakát! Egy baj van csak az egésszel, hogy ha menni kell valahova akárhogy tologathatjuk nem szundit a babakocsiban. :-/ Szóval, sokszor kétszer futunk neki a városnak!
2012. júl. 22. 19:03
 6/10 anonim ***** válasza:
11 hónapos kisfiam is sötétben alszik újszzülött kora óta és sosem cserélte fel a napszakokat. De pl babakocsiban vagy autóban simán elalszik világosban is.
2012. júl. 22. 19:42
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ugyanúgy felkelt időben a drágám, szóval nem hiszem, hogy gond lesz vele. Mindenkinek megy a zöld kezecske:)
2012. júl. 22. 19:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi is nemrégen vezettük be a sötétítést, sokkal jobbakat alszik ebéd után a 9 hónaposom, persze, ettől nem változtak az éjszakák sem!
2012. júl. 22. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Az enyém is sötétben alszik nappal, teljesen lehúzott redőnyökkel. 5 hós, nem keverte még soha össze a napszakokat. Hagyom aludni amennyit akar, mert amúgy csak 40 percet alszik, de ha épp belehúz akár 2 órát is alhat a sötétben. Én örülök neki :-))) Nem zavarta még meg soha!
2012. júl. 23. 13:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Ma délelőtt és délután is elaludt mint a bunda a sötétben:) Szóval marad a sötétítés. Ja és este is nagyon jól aludt....
2012. júl. 23. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!