Fogzásra mit ajánlotok? Mennyibe kerülnek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 07:28
1/2 anonim válasza:
pár száz forintért lehet venni kifejezetten fogzásra rágókát, azt be lehet tenni a hűtőbe is és a lehűlt zselé rész hűti az ínyét is. vagy a gyógyszertárban lehet venni olyan segédletet, ami olyan mint egy nyuszi báb, a füleit húzod az ujjadra. a fülei kicsit durvább anyagból van, azzal lehet masszírozni az ínyét, de simán a babó is rágcsálhatja a füleit. nem mindenhol lehet ezt kapni, de ismerősömnek bevált.
2/2 anonim válasza:
Az én lányom 11 hónapos, a rágókákat nem szívesen fogadja a mai napig sem, helyette a jól bevált kanál - ezt is lehet hűteni - , műanyag tubusok - amiket már nem használok - és minden egyéb, ami rágható. Ha erre gondoltál.
Fogzásnál én Dentinox géllel kentem az ínyét, esténként pedig Viburcol kúpot adtam/adok neki. Ezek olyan 2000 Ft körül vannak, a lányomnál beváltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!